Een merk easyvoyage
Vallon-Pont-d'Arc

Accrobranche en Tyroliennes boven de Ardèche in video

Gepubliceerd op: 13 nov. 2023

In het hart van de Ardèche ligt Indy Parc, een gigantisch avonturenpark met 2,6 kilometer aan parcours en 1900 meter aan tokkelbanen! 42 tokkelbanen wachten op je op 7 parcours met verschillende moeilijkheidsgraden, geschikt voor alle leeftijden.

Ontdek Indy Parc op video

Is mag: Mon Nov 13 2023 15:18:07 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Accrobranche en Tyroliennes boven de Ardèche in video  -  visuel 1/1

Vier avontuurlijke parcours van anderhalf uur zijn gericht op beweging en comfort, met originele spellen zoals het vliegende skateboard (uitgevonden in Indy Parc), een soort skateboard waar niets op staat.
Vanaf het 5e parcours kun je kiezen tussen sport en tent: Ga de lucht in op de 15 meter hoge Tiroolse traverse, hang aan de 8 meter hoge klimwand, of ga de lucht in op de tobogan, windsurf, koalatouw… alles in de lucht.
Funambulist of Spiderman, alle héros zullen hun portie ébeweging en adrénaline beleven, terwijl ze genieten van een uitzonderlijk uitzicht op de Ardèche.
Om dit streng beveiligde park te ontdekken, probeert u het avontuur van een kamperen in de Ardèche: deze regio, erg populair bij kampeerders, biedt een ongelooflijke verscheidenheid aan accommodaties tegen alle prijzen.

Waar slapen?

Derniers articles

 
Vallon-Pont-d'Arc

Wat te doen in Vallon Pont d'Arc op vakantie?

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Ardèche

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur