Een merk easyvoyage
Var

Rosé uit de Var en de Provence op video

Gepubliceerd op: 14 nov. 2023

Als het tijd is voor het aperitief in de Var, is er geen sprake van om van de traditie af te wijken. traditie. Er worden olijven klaargemaakt en een klein glaasje rosé geserveerd. Roséwijn wordt traditioneel geassocieerd met de Provence.

Samenvatting

  1. Waar slapen in de Var?

Hier volgt een interview met een wijnboer die eigenaar is van Domaine Saint André du Figuière, die een uitstekende rosé produceert in een wijngaard gelegen à La Londe Les Maures. Het terroir profiteert van zowel maritieme invloeden als schistbodem. Het wijntoerisme ontwikkelt zich in de Var met culinaire workshops, speurtochten en talloze gezellige avonden die in de wijngaarden worden georganiseerd.

Dit is dus het verhaal van rosé des coteaux Varois dat we je gaan vertellen...Ontdek op video de geheimen van het maken van rosé du Var. Het is een lichte, fijne wijn die symbool staat voor een hele regio.

Is mag: Tue Nov 14 2023 11:01:08 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Rosé uit de Var en de Provence op video  -  visuel 1/1

Waar slapen in de Var?

Les Lacs du Verdon Provence-Alpes-Côte d'Azur - Régusse visuel 1/1
Camping Les Lacs du Verdon
SUPER DEAL
Les Lacs du Verdon Provence-Alpes-Côte d'Azur - Régusse visuel 1/1

Breng in de PACA-regio, in de Var, nabij Régusse, een natuurvakantie door in een gebied van 17 hectare op een camping met 4 sterren. De camping Les Lacs Du Verdon, die deel uitmaakt van Homair vacances, ligt in de buurt van de Gorges en Lacs du Verdon, op 7 km van Montmeyan en op 37 km van Draguignan.


In het hart van deze bosrijke camping, kunt u verblijven in luxe accommodatie voor maximaal 4, 5 of 6 personen, stacaravan of lodge, met airconditioning of niet, volledig uitgerust en uitgerust met terras met tuinmeubelen. Uw caravans, campers en tenten zullen kunnen plaatsvinden op semi-schaduwrijke plaatsen, met of zonder elektriciteit. Een camperplaats is beschikbaar.


Voor sport- en vrijetijdsmomenten vindt u een waterpark met een verwarmd zwembad, een waterbad, een waterglijbaan, bubbelbaden en een solarium. Je hebt ook toegang tot een speelkamer met biljart en tafelvoetbal, een fitnessruimte buiten, een multisportveld, een tennisbaan, een bowlingbaan, een tv-kamer, een grote kinderspeelplaats, verschillende Tafeltennistafels en fietsen te huur.

Ook gepland in juli en augustus zijn wateraerobics, zwem- en fitnesslessen en het hele seizoen sporttoernooien en jeu de boules evenals vele thema-avonden, dans of muziek. De kinderclubleiders verwelkomen kleuters van 6 tot 12 uur 's ochtends en' s middags.

Om te eten en te winkelen, wordt u verwend met een keuze: restaurant, bar, snackbar, pizzeria, bakkerij en vele andere diensten.


Ga vanaf deze luxe camping op 3 km van het centrum van Régusse, oefen onder andere kanovaren, klimmen, paragliden of paardrijden via de omliggende sportfaciliteiten en ontdek de natuurlijke schoonheden van het regionale natuurpark van Verdon!

Zie de camping

De mooiste campings en Var

Derniers articles

Artikelen op bestemming

 

Porquerolles

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Frankrijk

 

Italie