Een merk easyvoyage
Agay

Het strand van Agay en de Calanques des Anglais

Gepubliceerd op: 14 nov. 2023

Bijgewerkt: 18 janv. 2024

Ver weg van de klassieke stranden van de Cote d'Azur is de baai van Agay bestaat uit een ongelooflijke rode rots die zijn typische kleur geeft aan deze kleur geeft aan dit strand van de Var. De toegangspoort tot het massief van Estérel, de baai van Agay van het Estérel massief, de baai van Agay heeft drie prachtige stranden van okerkleurig zand, evenals een aantal paradijselijke baaien. Een van de wildste is misschien wel de Calanque des Anglais, die een prachtig contrast biedt tussen de rotsen en de zee. een prachtig contrast biedt tussen de rode rotsen en het turquoise blauw van de turquoise van de Middellandse Zee.

Laat je overspoelen door het plaatselijke welzijn. Agay betekent "gunstig" in het Grieks ;)). De vele zeilers die in de baai hebben aangemeerd zijn baai hebben dit begrepen.

De baai van Agay op video

Is mag: Tue Nov 14 2023 12:01:31 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Het strand van Agay en de Calanques des Anglais  -  visuel 1/1

Hoe kom ik bij de Calanque des Anglais in Agay?

Toegankelijk via de D559 tussen La Baumette en Anthéor, heeft de Calanque des Anglais 3 smalle baaien omringd door kleine kliffen. Steile treden en een gebrek aan parkeergelegenheid beperken het aantal bezoekers, zelfs in het hoogseizoen. Je moet langs de weg parkeren.

Overnachtingen en maaltijden in Agay

Het grote strand van Agay heeft veel restaurants en bars, waardoor het een heel gemakkelijke bestemming is om de dag door te brengen met familie of vrienden. Neem voor de baaien en kreekjes aan de kust je picknick mee!

Agay heeft veel campings in de buurt van het strand van Agay voor eenvoudige accommodatie aan zee.

De mooiste campings à Agay

Derniers articles

 
Fréjus

Top 10 ongebruikelijke activiteiten in de buurt van fréjus

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Provence

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire