Een merk easyvoyage
Fréjus

Een week in Fréjus met de kinderen

Gepubliceerd op: 14 nov. 2023

Marseille, Nice, Aix-en-Provence, Cannes... De regio Provence-Alpes-Côte d'Azur is een ansichtkaart waard! Bovendien, zon en goed humeur en een goed humeur! Vandaag gaan we je helpen Fréjus in 7 dagen. Plaatsen die je niet mag missen zwemmen en kindvriendelijke tochten, we hebben een heleboel activiteiten een heleboel activiteiten om van te genieten tijdens je volgende bezoek aan Fréjus. bezoek aan Fréjus. Er is voor elk wat wils, dus wacht niet langer, en plan je route met ons!

Dag 1: Stadstour

Op je eerste dag in Frankrijk raden we een bezoek aan het stadscentrum aan: maak van de gelegenheid gebruik om het klooster van de kathedraal, de bogen, het Romeinse aquaduct en de botanische tuinen te bekijken! Als je tijd over hebt, ga dan naar de villa Aurélienne ofàla Pagode Hong-Hien voor een totale verandering van omgeving!

Is mag: Tue Nov 14 2023 12:12:57 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Een week in Fréjus met de kinderen  -  visuel 1/1

Dag 2: Fréjus Plage

Op deze tweede dag van uw bezoek ontdekt u de prachtige stranden van Fréjus ! Fréjus Plage is een van de bekendste, waar je kunt ontspannen in de zon en zwemmen op dit fijne zandstrand. We raden je ook aan om een kijkje te nemen op het strand van Saint-Ayguilf of het strand van Base Nature, die allebei prachtig zijn. Als je tijd hebt, vergeet dan niet de beroemde calanques van de regio te verkennen!

Dag 3: Aqualand

Aqualand is zonder twijfel het grootste waterpark van de Côte d’Azur ! Kunstmatig strand met golven, bubbelbaden, glijbanen die de ene nog indrukwekkender zijn dan de andere, maar ook een minipark voor de allerkleinsten: dit park is de perfecte gelegenheid voor een echt moment van samenzijn met het hele gezin!

Dag 4: Esterel massief

Het Massif de l’Esterel is een must-see : met zijn rode rotsen en adembenemende uitzicht op zee is deze plek à absoluut te bezoeken ! Of je nu gaat wandelen, paardrijden, mountainbiken of klimmen, het Esterelmassief is een geweldige speeltuin voor liefhebbers van buitensporten. Je kunt het ook met de auto bewonderen door langs de kust te rijden. De weg is erg aangenaam en de uitzichten zijn adembenemend.

Dag 5: Bezoek aan Saint-Tropez

À 50 minuten rijden van Fréjus, raden we je aan naar à Saint-Tropez te gaan voor een klein uitje. Wandel door de smalle straatjes of bezoek de citadel, waar het museum voor maritieme geschiedenis van Saint-Tropez is gevestigd. Bezoek vervolgens het Annonciade kunstmuseum of het Gendarmerie- en filmmuseum. Voor filmliefhebbers is het Louis de Fun museum in Saint-Raphael een must! We raden je ook aan om een strandwandeling te maken in Saint-Tropez. Als je de tijd hebt, ga dan naar Pampelonne Beach, om te genieten van een lang stuk fijn zandstrand.

Dag 6: Zoölogisch park Fréjus

Ontdek de dieren van het Parc zoologique de Fréjus ! Vogels, reptielen en zoogdieren zijn allemaal te zien op deze bijzondere plek. Zowel volwassenen als kinderen kunnen zich verbazen over de grote verscheidenheid aan dieren in het park.

Dag 7: Strand van L'Escalet in Ramatuelle met picknicklunch

Op deze laatste dag van de rondreis nodigen we je uit voor een picknick op het strand bij l'Escalet à Ramatuelle. Een aangename plek waar je even kunt pauzeren of zwemmen om het bezoek van deze week in stijl af te sluiten.

Bonus : Luna Park

Luna Park is een grote kermis in Frankrijk. Dit park biedt een grote verscheidenheid aan attracties voor volwassenen en kinderen. Er is ook een minipark voor jongere kinderen. Geweldige sfeer gegarandeerd met thrill rides, botsauto's, draaimolens en nog veel meer!

Waar overnachten in Fréjus?

Is mag: Tue Nov 14 2023 12:12:57 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Le Montourey Provence-Alpes-Côte d'Azur - Fréjus visuel 1/1
Camping Le Montourey
SUPER DEAL
Le Montourey Provence-Alpes-Côte d'Azur - Fréjus visuel 1/1

Stacaravan /8

Opgegraven Campings.com

287

7 Nuits

Zie de aanbieding

De mooiste campings à Fréjus

Derniers articles

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Provence

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire