Een merk easyvoyage
Paimpol

Kajakken bij de vuurtoren van Croix in Bretagne

Gepubliceerd op: 31 août 2023

Bijgewerkt: 6 févr. 2024

Ben je op vakantie in Paimpol? Hou je van wateractiviteiten? Waarom ga je niet aan boord van de nautische pool van Loguivy, die je meeneemt op een geweldige kajaktocht op zee om aan te meren bij de vuurtoren van Croix, een van de weinige vuurtorens die je op open zee kunt bezoeken.
 De nautische pool van Loguivy biedt zeilcursussen per week, kajaktochten op zee en bezoeken aan de vuurtoren van Croix. Bréhat archipel.

Is mag: Thu Aug 31 2023 19:17:32 GMT+0200 (Central European Summer Time)

Kajakken bij de vuurtoren van Croix in Bretagne  -  visuel 1/1

Als de wind het toelaat, kunnen vakantiegangers kiezen voor een tocht tot aan de vuurtoren van Croix. Anders kunnen ze terugvallen op de wandeling in de Bréhat Archipel.

De phare de la Croix dateert uit 1860. Het werd in 1944 tijdens de oorlog verwoest en in 1945 op identieke wijze herbouwd. Het is 13 meter hoog van basis tot top en heeft een overspanning van 13 mijl.

Zijn licht is vast; het schijnt maar in één richting.

Goelen, aalscholvers, eksterhopo's, sterns, meeuwen vliegen rond de vuurtoren.  Vakantiegangers kunnen ook phoques bekijken, die afkomstig zijn uit de kolonie van sept-îles.

>> Vind een camping in de Côtes d'Armor

Is mag: Thu Aug 31 2023 19:17:32 GMT+0200 (Central European Summer Time)

Val de Landrouet Bretagne - Merdrignac visuel 1/1
Camping Val de Landrouet
SUPER DEAL
Val de Landrouet Bretagne - Merdrignac visuel 1/1
Situé à Merdrignac, en Bretagne, le camping 3 étoiles Val de Landrouët vous accueille sur un domaine de 15 hectares bordé par deux étangs de pêche et une base de loisirs. Le camping propose une multitude d'activités, telles que le mini-golf, la pêche, le ping-pong, la pétanque, le tennis, le tir à l'arc, le canoë-kayak et bien d'autres encore. La piscine municipale voisine offre également des moments de détente avec ses piscines ludiques et ses toboggans aquatiques. Profitez de l'accueil chaleureux pour explorer la forêt de Brocéliande, visiter le village de Moncontour ou découvrir les environs, dont Dinard, Saint-Malo et Carnac.

Zie de camping

Derniers articles

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Corsica

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Frankrijk

 

Italie