Een merk easyvoyage

Vakanties zoals Camping Paradis

Gepubliceerd op: 9 avr. 2024

Je droomt ervan om Camping Paradis te beleven en je zou dolgraag willen filmen in de serie TF1 om te kunnen opschieten met alle mensen met wie je een hechte band hebt opgebouwd; Tom natuurlijk, de vriendelijke eigenaar van Camping Paradis, maar ook Xavier, de barman en sportmanager, André, Audrey, Stéphanie... En misschien word je wel de beste vriend van Christian, want net als hij ben je dol op kampeervakanties. 

Wachtend tot de castingdirecteur je belt om te vertellen dat je de rol hebt 😀 hebben we de essentiële criteria voor het kiezen van je volgende camping voor je geselecteerd, en zorg ervoor dat je een vakantie doorbrengt zo dicht mogelijk bij Camping Paradis. 

 En als kers op de taart vind je verspreid door het artikel de beste actuele campingaanbiedingen. Fijne vakantie op Camping Paradis!

Een gezellige familiecamping

De service is zo vriendelijk, dat dit zeker de eerste twee essentiële criteria zijn om te kiezen:

→ Een gezinscamping: Kies voor een camping die gezinsvakanties bevordert, met faciliteiten en entertainment voor jong en oud. Want op vakantie zijn kinderen koning. De camping is veilig, er zijn entertainers aanwezig om op de kleintjes te letten en er worden de hele dag spelletjes aangeboden. Een must? De Kids Club, waar ouders ook kunnen genieten van de activiteiten en de ligstoelen 🩴

.

→ Een gezellige sfeer: Zoek een etablissement dat bekend staat om zijn warme welkom en levendige avonden, die doen denken aan de gemeenschapszin van "Camping Paradis". Dit is niet de moeilijkste plek om te vinden, want we weten dat kampeerders graag feesten en vriendelijke mensen zijn. Kijk naar de beoordelingen op de sites om je keuze te maken.

Een locatie aan zee 🏖️, met de voeten in het water

In het zeegezicht maakt de zee deel uit van de achtergrond. Ze wordt vaak gezien als achtergrond en sommige scènes worden zelfs op het strand opgenomen.

Op Camping Paradis is de Méditerran&e;e de ster van het zwemmen

Dus je moet op zoek naar een camping met de voeten in het water, aan de Middellandse Zeekust. Het kan niet eenvoudiger als je weet wat vakantiegangers aan de kust te bieden hebben, vooral in de Languedoc. Je zult keuze te over hebben. 

Onze tip: Houd er rekening mee dat de beste campings en kampeerplaatsen als eerste worden toegewezen wanneer vakantiegangers hun zomervakantie boeken. Wacht dus niet te lang om te profiteren van een paradijs aan zee in een natuurlijke omgeving voor een ontspannen vakantie in de buitenlucht.

Een zwembad 💦, entertainment en thema-avonden

Wat maakt Camping Paradis zo geweldig? Uiteraard het warme welkom van Tom&rsquo, maar dat niet alleen. Tom heeft zichzelf omringd met een solide team van entertainers die hun gasten een geweldige tijd bezorgen. Voor een verfrissende pauze in het zuiden in de zomer kies je zowel voor het zwembad als voor de zee. Het is de ideale combinatie!"  

→ Zwembad en wateroppervlakken: Een must om de dére sfeer op te snuiven bij het zwembad, met glijbanen voor de kinderen, peuterbad voor de allerkleinsten, jacuzzi om bij te kletsen met de vrienden die je op de camping maakt. 

→ Kinderclub en entertainment: Gevarieerde animatieprogramma's en kinderclubs zijn essentieel om de zomeravonturen van de série na te bootsen, daar twijfelen we niet aan. Kies een camping met beide opties, zodat ouders en kinderen zich niet hoeven te vervelen op vakantie.

Kinderclubs zijn altijd een geweldige plek voor uw kleintjes om snel nieuwe vrienden te maken, en u mag de spelletjes in de bar 's avonds, de aqua-aerobicslessen in het zwembad of de vakantiefeestjes niet missen. Misschien is er zelfs wel een fles Pastis of wijn om te delen 🍷!

→ Thema-avonden en shows: Kies een camping die thema-avonden, concerten en openluchtvoorstellingen organiseert. Het hele gezin is dol op de cabaretavonden die door de animatieteams worden georganiseerd. Het is altijd leuk en vaak erg grappig. Een kans om je beter te leren kennen...

→ Sport en ontspanning : Om in vorm te blijven, zelfs op vakantie, mag je de sportfaciliteiten niet missen, waar je kunt genieten van buitensporten (volleybal, tennis, minigolf, fietsen, enz.), of activiteiten zoals boogschieten, kajakken op zee, paddleboarden, windsurfen, enz. Er is geen tekort aan wateractiviteiten aan zee.

Comfortabele accommodatie, een restaurant en bar voor gezellige avonden

Op vakantie zijn we graag comfortabel. In de série hebben ze dat begrepen, de stacaravans zijn van de nieuwste generatie, met alle apparatuur en comfort die nodig zijn voor een echte vakantie. 

→ Stacaravans met airconditioning : in het zuiden raden we u aan om in de zomer te kiezen voor een stacaravan met airconditioning, omdat er hittepieken kunnen zijn en het niet gemakkelijk is om in het zwembad of aan zee te slapen ;-). 

Op een 4- of 5-sterrencamping hebt u gemakkelijk toegang tot volledig uitgeruste, moderne stacaravans met slaapkamers voor het hele gezin. Sommige kampeerplaatsen bieden individuele barbecues, ligstoelen en zelfs je eigen jacuzzi!

→ Restaurant en bar: Het restaurant is de perfecte plek om stoom af te blazen en met de voetjes van de vloer te gaan. Bovendien, als het restaurant uitkijkt over de zee, is de kans groot dat je het dessert-café verlengt tot apéro tijd 🍻. Veel etablissementen bieden afhaalmaaltijden, als je besluit je pizza op je eigen terras op te eten, voor een beetje afzondering.

En natuurlijk is de bar op de camping de’essentiële plek voor uw vakantie. Het is de plek waar vergaderingen worden gehouden, waar entertainment in volle gang is, waar je geniet van een ijsje 🍨 voor de smaakûter of een Spritz voor de ap’ro.

Tot slot, als u een camping kiest die aan al deze criteria voldoet, bent u een stap dichter bij de idyllische ervaring en de gelukkige momenten die het team en de personages van "Camping Paradis" beleven. Fijne vakantie!

Derniers articles

Nieuws

Artikelen op bestemming

 

Ardèche

 

Dordogne

 

Gorges du Verdon

 

Occitanie

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur