Een merk easyvoyage
Brest

Océanopolis, het aquarium van Brest

Gepubliceerd op: 20 sept. 2023

Bijgewerkt: 1 févr. 2024

Meer dan een aquarium, meer dan een museum, Océanopolis is een park voor de ontdekking van de oceanen, gevestigd in Brest. ontdekking van de oceanen, gevestigd in Brest. Gelegen in de jachthaven van Moulin Blanc In de jachthaven van Moulin Blanc begon de geschiedenis 25 jaar geleden met het gematigde paviljoen, met als doel de mariene ecosystemen van Bretagne te laten zien. Bretonse mariene ecosystemen.

Is mag: Wed Sep 20 2023 17:19:08 GMT+0200 (Central European Summer Time)

Océanopolis, het aquarium van Brest  -  visuel 1/1

In het aquarium van Océanopolis kun je de gematigde zeehonden, die erg populair zijn bij het publiek, van dichtbij bekijken en zeemeeuwenézien rondvliegen in een cilindervormig aquarium.

.

Kinderen kunnen veel van de dieren aanraken.

Het poolpaviljoen begint met een panoramafilm van 120 graden en opent dan met de grootste manchuere van Europa. Pool- en baardrobben maken ook deel uit van een prachtig schouwspel.

In het tropische paviljoen gaat de temperatuur een stukje omhoog. Het is ontworpen als een wereldreis door de ecosystemen die koraal bevatten en bezoekers kunnen haaien (10 verschillende soorten), een koraalbarrière en de veelkleurige vissen (700 soorten vis) bekijken.

Afsluitend doorkruis je het tropisch woud.

--> Ga voor meer informatie naar de d'Oceanopolis.

website.

De mooiste campings à Brest

Derniers articles

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Corsica

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Frankrijk

 

Italie