Een merk easyvoyage
Saint-Malo

Wat te doen in Saint-Malo op vakantie

Gepubliceerd op: 20 sept. 2023

Bijgewerkt: 13 févr. 2024

Laten we een kleine rondleiding door Saint Malo geven! We nemen je mee op een tour rond de stad en de haven zodat je een idee krijgt van Saint Malo en haar belangrijkste idee krijgen van Saint Malo en haar belangrijkste troeven op video.

Ontdek wat er te zien en te doen is in Saint-Malo op video, illustere Bretonse stad in Ille-et-Vilaine, gerangschikt in de Top 10 favoriete steden van Frankrijk! Een zeeroversstad aan de Atlantische kust, ontdek een van de parels van het toerisme in Frankrijk op video.

Saint-Malo op video

Is mag: Wed Sep 20 2023 18:14:06 GMT+0200 (Central European Summer Time)

Wat te doen in Saint-Malo op vakantie  -  visuel 1/1

Top 10: Wat te zien en doen in Saint-Malo

  • Wandelen langs de stadsmuren
    Het duurt ongeveer een uur om de stad helemaal rond te lopen via de stadsmuren, die voornamelijk in de 18e eeuw werden herbouwd door Garangeau, een architect onder de hoede van Vauban. Deze vestingmuren bieden een uitzonderlijk panoramisch uitzicht over de zee en de stad en nemen de bezoekers mee in de bewogen geschiedenis van Saint-Malo.

  • Jouer aux Corsaires
    Dompel u onder in de wereld van de kapers à la Demeure de Corsaire - Hôtel Magon de La Lande, een privéwoning uit 1723, érigé van François-Auguste Magon de la Lande. Dit verrijkende bezoek dompelt je onder in de verhalen van maritieme avonturen en de strategieën van beroemde kapers zoals Surcouff.

Wat te doen in Saint-Malo op vakantie  -  visuel 1/1

Demeure de Corsaire, Hôtel Magon de La Lande, Saint-Malo

  • Kijk naar de zonsondergang op het strand van Sillon
    Het strand van Sillon strekt zich uit over 3 kilometer en biedt een idyllische omgeving om de zon in de zee te zien zakken. Dit natuurlijke spektakel, waarbij de kleuren van de lucht harmonieus samensmelten met de reflecties van het water, mag je niet missen.

  • Bezoek het île du Grand Bé
    Het île du Grand Bé, te voet bereikbaar à eb, is de eeuwige rustplaats van Châteaubriand. Deze plek biedt niet alleen een prachtig uitzicht over de stad, maar ook een moment van rust bij het graf van deze grote schrijver.

Wat te doen in Saint-Malo op vakantie  -  visuel 1/1

Grand Bé, Saint-Malo

  • Eten van een crêpe
    Saint-Malo heeft een overvloed aan crêperies met galettes de blé noir en crêpes de froment, weerspiegelingen van de Bretonse culinaire traditie. Deze lekkernijen zijn een must voor iedereen die de regio bezoekt.

  • Zeilen
    Met zijn vele zeilcentra en nautische bases is Saint-Malo de ideale plek om verschillende watersporten te leren of uw vaardigheden te verbeteren: catamaranzeilen, windsurfen, surfen, kitesurfen en zee-roeien.

  • Zeilen langs de Côte d'Emeraude
    De Côte d'Emeraude, zo genoemd vanwege het unieke groene water, is een paradijs voor zeilliefhebbers. Ontdek Saint-Malo en de omgeving vanaf het water voor een authentieke maritieme ervaring.

  • Neem een pauze in Mont Saint-Michel
    Op een uur rijden ligt Mont Saint-Michel, een must-visit. Dit historische monument biedt een uniek architectonisch schouwspel, tussen land en zee, en een onderdompeling in de middeleeuwse geschiedenis van de regio.

  • Het aquarium van Saint-Malo
    Het aquarium van Saint-Malo is een venster op de onderwaterwereld. In de tanks kun je het onderwaterleven vanuit alle hoeken bekijken. Het is een bezoek dat zowel vermakelijk als leerzaam is.

  • Met het treintje van Saint-Malo
    Het treintje is een originele en ontspannen manier om de belangrijkste bezienswaardigheden van Saint-Malo te ontdekken. Het biedt een uitgebreid overzicht van de stad, ideaal voor wie zich wil oriënteren of gewoon wil genieten van een becommentarieerde wandeling door de corsastad.

Waar overnachten in Saint-Malo?

Is mag: Wed Sep 20 2023 18:14:06 GMT+0200 (Central European Summer Time)

La Ville Huchet Bretagne - Saint-Malo visuel 1/1
Camping La Ville Huchet
SUPER DEAL
La Ville Huchet Bretagne - Saint-Malo visuel 1/1

Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

549

7 Nuits

-20%

Zie de aanbieding

De mooiste campings à Saint-Malo

Derniers articles

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Corsica

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Frankrijk

 

Italie