Een merk easyvoyage
    Toocamp LE MAG Camping Frankrijk Aquitaine Vendays-Montalivet Het nieuwe Zen zwembad 💦 alleen voor volwassenen, op Camping Medoc-Plage opent in juli!
Vendays-Montalivet

Het nieuwe Zen zwembad 💦 alleen voor volwassenen, op Camping Medoc-Plage opent in juli!

Gepubliceerd op: 18 janv. 2024

Bijgewerkt: 2 avr. 2024

Dit jaar heeft camping Medoc-Plage alles uit de kast gehaald om u nog meer watervermaak te bieden en ervoor te zorgen dat niet alleen uw kinderen uitzonderlijke herinneringen overhouden aan uw zwemvakantie in Vendays-Montalivet. 

Het nieuwe zwembad Zen, het 400 m2 grote zwembad en de lagune hebben het toch al waanzinnige waterpark nog verder uitgebreid! Zo te gek dat jij en je kinderen niet meer naar het strand willen, ook al ligt dat er vlak naast!

Nieuw in 2024: het Zen💦 zwembad, met zijn 400m2 zwembad en lagune, voor een ontspannen vakantie.

. Bovendien is het rée bedoeld voor volwassenen, om even weg te zijn van de drukte en het gegiechel van de jongere gasten. Welkom bij de vakantie!  

Kies uw ligstoel bij de lagune, kantel uw parasol, dégaine de roman van de’été, of geniet van een kleine siësta. 

Liever de frisheid van water? Geen probleem, hier is alles ontworpen voor ontspanning en comfort. Kies voor de anatomische banken of het bubbelbad om te genieten van de zon 😎.  

Tussen de siësta's door geven de zwembanen 🏊 u de kans om wat lichaamsbeweging te krijgen, voordat u terugkeert naar de armen van Morphée.

Het nieuwe Zen zwembad 💦 alleen voor volwassenen, op Camping Medoc-Plage opent in juli!  -  visuel 1/1

Nieuw voor 2024: de fitnessruimte en street workout voor een sportieve vakantie

Voor degenen die fit willen blijven en willen sporten op vakantie, voegt de camping dit jaar ook twee andere nieuwe functies toe: een fitnessruimte en een street workout-ruimte, waar je buiten aan gymnastiek en gewichttraining kunt doen: sport en zonnebaden gecombineerd ☀️. 

U komt niet alleen bruiner terug van uw vakantie, maar ook gespierder, soepeler, evenwichtiger en wendbaarder; 💪🏻. 

Deze twee ruimtes gaan ook open vanaf juli, voor het begin van het hoogseizoen.

En zoals altijd, een XXL waterpark, voor sensationele vakanties

Een paar seizoenen geleden is het waterpark van de camping vernieuwd en zijn er twee sensationele waterglijbanen bijgekomen:
→ de « Space Hole » dat je opslokt in zijn neerwaartse spiraal voordat het je uitspuugt in een grote lach,
→ en de « Body Slide » om loops te maken en êbe délicieusement hecklingé!

Het nieuwe Zen zwembad 💦 alleen voor volwassenen, op Camping Medoc-Plage opent in juli!  -  visuel 1/3
Het nieuwe Zen zwembad 💦 alleen voor volwassenen, op Camping Medoc-Plage opent in juli!  -  visuel 2/3
Het nieuwe Zen zwembad 💦 alleen voor volwassenen, op Camping Medoc-Plage opent in juli!  -  visuel 3/3

Maar sensatiezoekers zullen ook de andere grote pluspunten van het waterpark Medoc-Plage herkennen.
Het 850 meter lange buitenzwembad is verwarmd en beschikt over een wildwaterrivier, een verwarmd binnenzwembad (het hele seizoen geopend en verwarmd), een waterval, 11 andere glijbanen en sensaties (inclusief multi-tracks) naast de Space Hole en Body Slide, waar we het al over hebben gehad.

Jonge kinderen en peuters zullen genieten van een watertuin met spelletjes die zijn aangepast aan de allerkleinsten; emmer à wip, madeliefjes à stralen, hoepels à stralen en palmboom à stralen.
Parents kunnen een oogje in het zeil houden vanuit hun ligstoel, direct aan de rand van het kinderbad.

Het nieuwe Zen zwembad 💦 alleen voor volwassenen, op Camping Medoc-Plage opent in juli!  -  visuel 1/1

Is mag: Thu Jan 18 2024 16:30:58 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Campéole Médoc Plage Aquitaine - Vendays-Montalivet visuel 1/1
Camping Campéole Médoc Plage
SUPER DEAL
Campéole Médoc Plage Aquitaine - Vendays-Montalivet visuel 1/1

Campéole Médoc-plage 4-sterrencamping in Vendays-Montalivet, Gironde in de regio Nouvelle-Aquitaine, ligt op 950 meter van een zandstrand en in het hart van een dennenbos. Deze camping is lid van ACSI .


Accommodatie kant, mis niet de Maasai lodge van 25m2 voor 4 personen, verhuur van hout en canvas met een groot terras van 15m2, in totale harmonie met de natuur. Je hebt ook de keuze tussen stacaravans met airconditioning voor 6 tot 8 personen, waarvan er één toegankelijk is voor mensen met beperkte mobiliteit, en onverwarmde canvasbungalows voor 4 personen, zonder sanitair, of voor 5 personen, met alle de voorzieningen. Alle zijn volledig uitgerust en uitgerust met overdekt terras met tuinmeubilair voor een geweldige comfortvakantie binnen en buiten! Voor caravans, campers en tenten zijn kale plaatsen van 100m2 gepland met of zonder elektrische aansluiting.


Deze luxe camping aan zee zal u ongetwijfeld verleiden met zijn verwarmde zwembad met solarium, glijbanen en bubbelbaden en kinderbad met waterspelen en kleurrijke fonteinen.

Speeltuin met opblaasbare tent, pingpongtafels, tafelvoetbal, multisport en jeu de boules, klimmuur, fietsverhuur, alle apparatuur is beschikbaar voor recreatieve momenten voor het hele gezin.

Er worden ook leuke en sportieve activiteiten aangeboden voor iedereen via de 2 kinderclubs, de tienerclub en thema-avonden.

In juli en augustus kunt u genieten van een snackbar en hotspot op het terrein en het hele jaar door verschillende diensten en winkels vinden op slechts 1,5 km van de camping.

Camping veel comfort ideaal gelegen, paden en fietspaden in het hart van het dennenbos heeft u directe toegang tot het strand waar u kunt genieten van surfen, zonnebaden en zwemmen.


Ontdek vanaf de camping de charmes van Montalivet en zijn grote dagelijkse markt of ga op de wijnroute om de vele dorpen en kastelen van de wijngaarden van de Médoc te bezoeken!

Stacaravan 6 pers.

Opgegraven Campings.com

299

7 Nuits

Zie de aanbieding

En altijd het plezier van kamperen aan zee

Het strand ligt op slechts 950 meter van de camping; na een korte rit of een paar minuten te voet, steek je een prachtig wandelpad over door een dennenbos en kom je aan op een ongelooflijk strand van fijn zand dat zich over meerdere kilometers uitstrekt. De magie van de Atlantische Oceaan zal je meeslepen. Tijdens de zomervakantie kan er op het strand gezwommen worden.

En natuurlijk kunnen sportliefhebbers lekker surfen op de rollers van de Atlantische Oceaan. Surfplek bij uitstek, Vendays-Montalivet heeft geen gebrek aan surfcursussen voor alle niveaus.

Het nieuwe Zen zwembad 💦 alleen voor volwassenen, op Camping Medoc-Plage opent in juli!  -  visuel 1/1

Een uitzonderlijke regio voor droomvakanties

Gelegen tussen de Atlantische Oceaan en de wijngaarden van Médoc, heeft camping Médoc-plage geen gebrek aan troeven voor een rêe vakantie.

Talrijke fietspaden stellen u in staat de regio op een andere manier te ontdekken, namelijk per fiets. Je bent tenslotte êtes op vakantie. Een sentier pédestre vertrekt vanaf de camping en débedekt het bos van Landes. 

L’arrière pays biedt u de kans om de route des vins du Médoc en zijn wijngaarden te ontdekken. De camping, gelegen aan de wijnroute, heeft het label Vignobles et Détes gekregen van Atout France. Dit label wordt toegekend aan sites die toerisme en wijnbouw combineren, voor een periode van drie jaar. 

Eindelijk biedt de gemeente Montalivet u een dagelijkse vol kleurrijke kraampjes en op een steenworp afstand ligt de monding van de Gironde die zijn armen voor je opent.

Het nieuwe Zen zwembad 💦 alleen voor volwassenen, op Camping Medoc-Plage opent in juli!  -  visuel 1/1

Als accommodatie heeft de camping huisjes voor maximaal 8 personen. Genoeg om grote gezinnen tevreden te houden.

Wacht dus niet langer en ga ervoor!

Is mag: Thu Jan 18 2024 16:30:58 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Campéole Médoc Plage Aquitaine - Vendays-Montalivet visuel 1/1
Camping Campéole Médoc Plage
SUPER DEAL
Campéole Médoc Plage Aquitaine - Vendays-Montalivet visuel 1/1
Le camping 4⭐ Campéole Médoc-Plage à Vendays-Montalivet, en Gironde, situé à 950 mètres d'une plage de sable fin, offre des hébergements variés, du lodge Maasaï aux mobil-homes et bungalows. Avec sa piscine chauffée, aire de jeux, activités et animations, il garantit des loisirs pour toute la famille. La proximité de sentiers et pistes cyclables facilite l'accès à la plage. Profitez de juillet à août du snack-bar et découvrez Montalivet avec son marché quotidien ou explorez la route des vins du Médoc à partir de ce camping idéalement situé entre pinède et plage ! 🌊

Stacaravan 6 pers.

Opgegraven Campings.com

299

7 Nuits

Zie de aanbieding

De mooiste campings à Vendays-Montalivet

Derniers articles

 
Les Mathes-La Palmyre

Wat te doen in La Palmyre en Les Mathes op vakantie?

Nieuws

 
Vendays-Montalivet

Het nieuwe Zen zwembad 💦 alleen voor volwassenen, op Camping Medoc-Plage opent in juli!

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Frankrijk

 

Italie