Camping Koggenland

Koggenland Noord-Holland - slobberbroek visuel 1/4
Koggenland Noord-Holland - slobberbroek visuel 2/4
Koggenland Noord-Holland - slobberbroek visuel 3/4
Koggenland Noord-Holland - slobberbroek visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Koggenland op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Locations-number-locatif 6


Know-All-About-Camping

Camping Koggenland ligt in Noord-Holland en is de ideale vakantieplek voor gezinnen met kindvriendelijke voorzieningen.

Familiecamping met zwembad in Noord-Holland

Op warme zomerdagen kunnen vakantiegangers die op Camping Koggenland verblijven met veel plezier genieten van het buitenzwembad. Het verfrissende water zal de wens van het zwemmen en spelen van het hele gezin bevredigen. Er is een kinderbad aanwezig zodat jonge kinderen zich met maximale veiligheid in het water kunnen amuseren. Tussen het baden door is een ontspannen sessie in de zon welkom. Dankzij het zwembad van Camping Koggenland kunnen vakantiegangers momenten van puur plezier delen en genieten van hun kampeervakantie in Nederland.

Kampeervakanties met kinderen in Nederland

Wilt u een aangename gezinskampeervakantie in Nederland doorbrengen? Camping Koggenland is hiervoor de ideale plek! Deze camping maakt het een erezaak om de kinderen zo gelukkig mogelijk te maken. Deze camping is een waar paradijs voor kinderen en heeft verschillende plaatsen voor het spel: een grote binnenspeeltuin is bijzonder aanwezig, gerangschikt op een zandbodem en uitgerust met opblaasbare spelletjes, een trampoline en een ballenbad voor kinderen. kleinere. Een hoek met tafels en banken is beschikbaar voor ouders die de kinderen comfortabel kunnen zien spelen. Een grote buitenspeeltuin is ook beschikbaar voor kinderen met glijbanen, schommels en andere leuke apparatuur.

Chaletverhuur in Noord-Holland

Vakantiegangers hebben de mogelijkheid om een huisje te huren voor een comfortabel verblijf. Deze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 4 personen en beschikken over een woonkamer, een uitgeruste keuken, een eethoek, een badkamer en twee slaapkamers. Bij elk chalet hoort ook een zonneterras.

Campings in de buurt

Populairste steden