Een merk easyvoyage

Camping Strandbad Edam

Strandbad Edam Noord-Holland - Edam visuel 1/3
Strandbad Edam Noord-Holland - Edam visuel 2/3
Strandbad Edam Noord-Holland - Edam visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Strandbad Edam op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 29/03

  • Sluitingsdatum: 06/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 7

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Strandbad Edam is een Nederlandse camping aan het meer in de regio Noord-Holland.

Gezinscamping in Nederland met waterspeeltuin

Jongere kinderen zullen de tijd van hun leven hebben op Camping Strandbad Edam. Deze camping met de voeten in het water heeft een waterspeeltuin op het terrein waar de kleintjes heerlijk kunnen afkoelen. Waterstralen en een kleine glijbaan zorgen voor uren speelplezier voor de kinderen. Ondertussen kunnen de ouders heerlijk luieren op het grasveld dat aan het meer grenst en uitnodigt tot nietsdoen.

Kampeervakantie met je voeten in het water in Nederland

Tijdens een verblijf op Camping Strandbad Edam kunnen vakantiegangers genieten van een toplocatie aan de oevers van het Ijsselmeer. Dit meer nodigt uit tot een verfrissende en ontspannende duik. Voor kinderen is er een waterglijbaan in het meer. Liefhebbers van nietsdoen zullen het koesteren van de zachte Nederlandse zon niet willen missen.

Cultuurvakantie in Nederland

Vanaf Camping Strandbad Edam kunnen vakantiegangers die dat willen een aantal van de bezienswaardigheden in de regio ontdekken. Het is namelijk mogelijk om de pittoreske stadjes Ijsselmeer, Hoorn, Enkhuizen en Monnickendam te bereiken. De molens van de Zaanse Schans wachten ook op bezoekers, en het is zelfs mogelijk om naar Amsterdam te reizen, op slechts 18 km afstand. De rijkdom van Noord-Holland wacht op gasten van Camping Strandbad Edam, die deze prachtige regio kunnen ontdekken en souvenirs kunnen inslaan.

Huur een huisje in Nederland

Tijdens een verblijf op Camping Strandbad Edam is het mogelijk om een trekkershut te huren. Deze kleurrijke houten trekkershutten zijn geschikt voor 4 personen en hebben twee stapelbedden, een eettafel, een gasfornuis, een koelkast, verwarming en een picknicktafel.

Campings in de buurt

Populairste steden