Een merk easyvoyage

Camping Lindlerhof

Camping Lindlerhof Karinthië - Mörtschach visuel 1/4
Camping Lindlerhof Karinthië - Mörtschach visuel 2/4
Camping Lindlerhof Karinthië - Mörtschach visuel 3/4
Camping Lindlerhof Karinthië - Mörtschach visuel 4/4

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Lindlerhof op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 5

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Lindlerhof ligt in het nationale park Hohe Tauern in de Karinthische regio. Het is de ideale plek om een vakantie door te brengen in de bergen in Oostenrijk.

Kampeervakanties in de bergen in Oostenrijk

Camping Lindlerhof ligt op 900 m boven zeeniveau en nodigt vakantiegangers uit om een unieke vakantie door te brengen in een uitzonderlijke omgeving in de bergen. Het panorama is adembenemend en vakantiegangers kunnen pure en verkwikkende lucht inademen. Dankzij de bevoorrechte omgeving van het Lindlerhof kunnen vakantiegangers genieten van verschillende buitenactiviteiten, ideaal om de omgeving te verkennen terwijl ze plezier hebben. Vanaf de camping kunnen natuurliefhebbers prachtige wandelingen maken waarbij ze een behouden en ontspannen natuur kunnen bewonderen. Voor degenen die liever fietsen, is er een nieuw fietspad direct naast de camping. De setting zal ook bevorderlijk zijn voor jagen en vissen.

Vakantiegangers die van hun bergvakantie in Oostenrijk willen genieten, kunnen een originele ervaring beleven door hooi te oogsten tijdens door de camping georganiseerde reizen. Met een snack en een aangenaam gezelschap belooft deze ervaring onvergetelijk te worden.

Wintervakantie in Oostenrijk

Camping Lindlerhof is perfect voor een aangename wintervakantie in de bergen in de regio Karinthië in Oostenrijk. Vanaf de camping kunnen ervaren skiërs langlaufen. De gratis skibus is in de buurt en biedt toegang tot het skigebied Heiligenblut-Großglokner, dat gasten uitnodigt om te skiën op een hoogte van 3000 meter.

Huur een houten chalet in Oostenrijk

Op Camping Lindlerhof kunnen vakantiegangers een comfortabel verblijf in de bergen doorbrengen door een houten chalet te kiezen. Deze huuraccommodaties zijn ideaal voor een koppelverblijf en hebben een slaapkamer, een woonkamer, een keuken, een badkamer en een terras.

Campings in de buurt

Populairste steden