Een merk easyvoyage

Camping Prefelnig Hof

Camping Prefelnig Hof Karinthië - Ossiach visuel 1/1

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Prefelnig Hof op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Locations-number-locatif 7


Know-All-About-Camping

Camping Prefelnig Hof bevindt zich in Ossiach, Oostenrijk. Deze camping op de boerderij nodigt het hele gezin uit voor een ontspannen vakantie in contact met de natuur.

Glampingvakantie aan de waterkant in Oostenrijk

Wilt u een glamping verblijf aan de waterkant in een uitzonderlijke omgeving in Oostenrijk? Tot ziens op Camping Prefelnig Hof, die sinds de zomer van 2018 nieuwe glampinglodges aanbiedt. Voor een glamoureus kampeerverblijf zijn deze accommodaties absoluut perfect. De glampinglodges zijn ontworpen in de stijl van stacaravans en van massief hout en kijken uit op de forellenvijver. Elk van deze accommodaties is 33 m2 en heeft een klein terras om te genieten van aangename momenten. Door te kiezen voor een verblijf in een van deze glampinghutten, kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een kleine, volledig uitgeruste keuken, een douche en een toilet. De slaapkamer is boven en heeft een panoramisch raam om direct vanuit het bed te genieten van een geweldig uitzicht. Voor een verblijf in koppel of gezin, in een moderne en gezellige sfeer, omringd door de natuur, gaat er niets boven een van de glampinglodges die worden voorgesteld door de Camping Prefelnig Hof.

Kamperen op de boerderij in Oostenrijk

Wilt u een verblijf in de natuur doorbrengen in contact met dieren? Camping Prefelnig Hof is hiervoor de ideale plek. Inderdaad, kinderen en volwassenen zullen blij zijn om op de camping de aanwezigheid van een boerderij met koeien, kalveren en kippen te ontdekken. Een Haflinger-paard is ook aanwezig, evenals een Aziatisch minivarkensvlees en een dwerggeit. dit contact met dieren zal kinderen verrassen die de geneugten van werken op de boerderij kunnen ontdekken door de koeien te voeren, de stallen schoon te maken en de konijnen te voeren.

Natuurvakanties in Oostenrijk

Natuurliefhebbers kunnen genieten van een uitzonderlijke omgeving op Camping Prefelnig Hof. Voor mooie wandelingen is het mogelijk om deel te nemen aan familie-wandelpaden waardoor wandelaars kunnen genieten van een prachtig landschap met ontspanning. Vissen liefhebbers zullen blij zijn met de aanwezigheid van de forellenvijver direct op de camping.

Campings in de buurt

Populairste steden