Een merk easyvoyage

Camping Reichmann

Camping Reichmann Karinthië - Keutschach aan het meer visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Reichmann op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 25/04

  • Sluitingsdatum: 25/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 19

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Reichmann ligt aan de rand van een meer in de regio Karinthië in Oostenrijk en is perfect voor een rustige en ontspannen vakantie.

Natuur kamperen op het meer in Oostenrijk

Vakantiegangers die een vakantie in Oostenrijk willen doorbrengen, zijn welkom op Camping Reichmann. De laatste nodigt zijn kampeerders inderdaad uit om te genieten van een aangename omgeving aan het meer, waardoor degenen die willen genieten van het plezier van zwemmen in vers en verfrissend water, allemaal in een groene omgeving. . Vanaf hun camping of caravan kunnen vakantiegangers een prachtig kiezelstrand bereiken en afwisselend zonnebaden en verfrissend zwemmen. Om de dag met tonus te beginnen, gaat er niets boven het inademen van frisse ochtendlucht en een duik in het water van het meer. Voor liefhebbers van ontspanning strekt zich een prachtig gazon uit rondom het meer en nodigt uit om te gaan liggen en ten volle van zijn vakantie te genieten. Deze bevoorrechte locatie op camping Reichmann aan het meer zal ook liefhebbers van vissen die een mooie plek vinden en genieten van de rustige omgeving, verrukken.

Familiecamping aan een meer in Oostenrijk

Het hele gezin is welkom op Camping Reichmann. Deze laatste biedt inderdaad jong en oud om te genieten van verschillende beschikbare apparatuur, zodat iedereen de vakantie kan doorbrengen die hij wil. Sportliefhebbers zullen de aanwezigheid van een voetbalveld, een beachvolleybalveld en een pingponggebied waarderen. De omliggende natuurlijke omgeving nodigt u uit om te genieten van prachtige wandelingen, daarom biedt Camping Reichmann fietsverhuur.

Kamperen met restaurant in Oostenrijk

Op Camping Reichmann kunnen vakantiegangers onder de tafel zitten en genieten van de aanwezigheid van een restaurant met heerlijke zelfgemaakte gerechten en gebak in de ochtend.

Campings in de buurt

Populairste steden