Een merk easyvoyage

Camping Sereia da Gelfa

Loop

 - 

Noorden
Sereia da Gelfa Noorden - Loop visuel 1/4
Sereia da Gelfa Noorden - Loop visuel 2/4
Sereia da Gelfa Noorden - Loop visuel 3/4
Sereia da Gelfa Noorden - Loop visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Sereia da Gelfa op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 7

  • Surface-camping : 7 ha


Know-All-About-Camping

Camping Sereia da Gelfa ligt tussen de zee en de bergen in het noorden van Portugal. Mooie wandelingen wachten op natuurliefhebbers die prachtige landschappen kunnen bewonderen, en op de camping zorgen kwaliteitsdiensten voor een onvergetelijk verblijf.

Familiecamping in Portugal met waterpark

Er gaat niets boven genieten van de geneugten van water naar believen om uw verblijf in Portugal volledig te waarderen! Op Camping Sereia da Gelfa hebben jong en oud een enorme buitenruimte met wateruitrusting tot hun beschikking. Een groot buitenzwembad is aanwezig. Verfrissend tot in de perfectie, het is perfect om te genieten van de warme zomerdagen van Portugal. Het grote gebied is ideaal voor zwemliefhebbers die veel plezier zullen beleven. Camping Sereia da Gelfa heeft ook een watergedeelte voor kinderen, zodat het hele gezin de hele dag kan genieten van het water. Een ondiep zwembad is aanwezig en het wordt vergezeld door waterglijbanen die uren plezier zullen garanderen. Een peuterbad voor peuters is ook beschikbaar. Voor liefhebbers van ontspanning die hun kleur willen oppoetsen, liggen veel ligstoelen rondom het grote zwembad.

Huur een comfortabele bungalow in Portugal

Voor een comfortabel verblijf in Portugal, als koppel, met familie of vrienden, gaat niets boven het kiezen van een bungalow op Camping Sereia da Gelfa. Deze accommodaties zijn zeer esthetisch en hebben een woonkamer, een keuken en een badkamer om je thuis te voelen. Na een duik of buitenactiviteiten doe je een dutje in de koele bungalow om de dag op gang te houden.

Kamperen in de buurt van de zee in Portugal

Als u op Camping Sereia da Gelfa verblijft, kunnen vakantiegangers een strand bereiken op ongeveer 1 km afstand. Deze nabijheid van de zee is ideaal voor surf- en andere watersportliefhebbers, evenals voor degenen die gewoon willen genieten van het strand.

Campings in de buurt

Populairste steden