Een merk easyvoyage

Camping Pelinos-Tomar

Tomar

 - 

Centrum
Pelinos-Tomar Centrum - Tomar visuel 1/3
Pelinos-Tomar Centrum - Tomar visuel 2/3
Pelinos-Tomar Centrum - Tomar visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Pelinos-Tomar op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Pelinos-Tomar ligt in de centrale regio van Portugal, in weelderig groen.

Natuurkamperen in Portugal met zwembad

Vakantiegangers die bevoorrechte momenten van zwemmen en ontspannen op het platteland in Portugal willen doorbrengen, zullen worden veroverd door het zwembad dat wordt voorgesteld door Camping Pelinos-Tomar. Dit laatste nodigt inderdaad zijn vakantiegangers uit om een geweldige tijd door te brengen met familie of vrienden, dankzij het prachtige buitenzwembad. Dit charmante zwembad biedt verfrissend water dat meer dan één zal verrukken tijdens de warme Portugese dagen. Rond het water staan ligstoelen opgesteld op een zacht gazon en kunt u in vrede ontspannen voor momenten van nietsdoen die zeer bevoorrecht zijn. Dit zwembad van Camping Pelinos-Tomar zorgt ook voor een echt welzijn dankzij de groene en intieme omgeving.

Toeristisch verblijf in Portugal

Door te verblijven op Camping Pelinos-Tomar kunnen vakantiegangers genieten van de rijkdom van Portugal. Dichtbij de camping is het mogelijk om het middeleeuwse stadje Tomar te ontdekken. De laatste is vooral bekend om zijn Convento de Cristo, een klooster dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het historische centrum van de stad zal bezoekers verrassen die kunnen wandelen en een rijk cultureel erfgoed kunnen bewonderen. Op 19 km van de camping is het mogelijk om Constância te bereiken, een idyllisch dorp op een berghelling waar de rivier de Taag samenkomt met de rivier de Zêzere. De witte historische huizen karakteriseren het dorp dat wandelaars zal verrassen door zijn kleine kruisende straten en uitzicht op de rivier. Verder weg ligt het kasteel Almourol, een sprookjeskasteel midden op het water op een rots.

Natuurvakanties in Portugal

Camping Pelinos-Tomar zal diegenen verrukken die een kampeerkarakter in Portugal willen doorbrengen. Rond de camping nodigt een groot bosrijk gebied uit tot mooie wandelingen. Op 4 km van de camping ligt Castelo de Bode, een prachtig meer van maar liefst 60 km lang met vele stranden, ideaal voor een picknick met het gezin.

Campings in de buurt

Populairste steden