Een merk easyvoyage

Camping Quinta da Cerejeira

Camping Quinta da Cerejeira Centrum - Ferreira do Zêzere visuel 1/3
Camping Quinta da Cerejeira Centrum - Ferreira do Zêzere visuel 2/3
Camping Quinta da Cerejeira Centrum - Ferreira do Zêzere visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Quinta da Cerejeira op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Locations-number-locatif 3

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Quinta da Cerejeira nodigt u uit voor een ontspannen verblijf in de prachtige centrale regio van Portugal.

Kamperen met buitenzwembad in het centrum van Portugal

Om ervoor te zorgen dat vakantiegangers een zo goed mogelijk verblijf hebben, biedt Camping Quinta da Cerejeira een prachtig buitenzwembad. Dit zwembad wordt het ontmoetingspunt voor alle zwemliefhebbers die willen genieten van een verfrissend water tijdens hun vakantie in Portugal. Er gaat niets boven het nemen van een duik in dit zwembad om momenten van puur plezier door te brengen met familie of vrienden. De milde hitte van Portugal nodigt u uit om te ontspannen en vakantiegangers zullen prachtige ligstoelen vinden aan de rand van het zwembad, perfect om te zonnebaden. Tussen verfrissende baden en ontspannende luie dagen, zullen vakantiegangers geen kansen missen om van hun verblijf in Portugal te genieten.

Voor degenen die in de natuur willen zwemmen, is het mogelijk om een prachtig meer te bereiken dat op slechts 6 km van Camping Quinta da Cerejeira ligt en geschikt is om te zwemmen. Zo kunnen vakantiegangers in een natuurlijke omgeving van de meest ontspannende aangename zwemmomenten doorbrengen.

Kampeervakanties in het midden van Portugal

Door te verblijven op Camping Quinta da Cerejeira kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie in het hart van Portugal. Mooie, authentieke dorpen in de omgeving kunnen worden bezocht om het erfgoed van deze prachtige regio van Portugal te ontdekken. Door de situatie in het midden van het land kunt u ook Tomar en Fatima ontdekken. Natuurliefhebbers zullen blij zijn om rond te wandelen op Camping Quinta da Cerejeira en te genieten van een prachtig heuvelachtig gebied.

Portugal huishuur

Op Camping Quinta da Cerejeira kunnen vakantiegangers die van absoluut comfort willen genieten, kiezen voor een volledig uitgerust huis waarmee u een heerlijke vakantie kunt doorbrengen met familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden