Een merk easyvoyage

Camping Redondo

Tomar

 - 

Centrum
Redondo Centrum - Tomar visuel 1/3
Redondo Centrum - Tomar visuel 2/3
Redondo Centrum - Tomar visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Redondo op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 10

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Redondo ligt in het centrum van Portugal, in de provincie Santarém. De ontspannen omgeving zal vakantiegangers verrukken die op zoek zijn naar rust, die hun tent kunnen plaatsen en kunnen kiezen om een volledig uitgerust huis te huren.

Camping met zwembad in de provincie Santarém

Tijdens hun verblijf op Camping Redondo zullen gasten van deze laatste genieten van de aanwezigheid van een buitenzwembad. Het geluk zal totaal zijn tijdens de hete zomerdagen en dat de vakantiegangers in staat zullen zijn om met verfrissende water te duiken! Dit prachtige zwembad op menselijke schaal zal zowel volwassenen als kinderen verrassen die niet zullen nalaten te genieten en te ontspannen. Tussen zwemmen door gaat er niets boven loungen in de Portugese zon om te genieten van ontspannende luie dagen. Direct naast het zwembad nodigt de bar van de camping u uit om op het schaduwrijke terras te zitten om te genieten van een koel drankje of een kopje koffie terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad. Met Camping Redondo kunnen vakantiegangers genieten van hun verblijf in Portugal!

Actieve vakanties in Portugal

Tijdens hun verblijf op Camping Redondo hebben vakantiegangers de mogelijkheid om hele dagen te rusten, maar degenen die dat wensen, zullen ook genieten van een veelheid aan activiteiten. De omgeving van de camping is ideaal om te wandelen en de camping biedt gedetailleerde kaarten in verschillende talen. Op de camping zelf, een buitenfitnessruimte met machines en beschikbaar in een groene omgeving. Om je goed te voelen in je lichaam en in je hoofd gaat er niets boven deelname aan Thai Chi- en yogasessies. Kinderen zullen graag pony rijden. Niet ver van Camping Redondo kunnen watersportliefhebbers gaan kanovaren, kajakken, wakeboarden en paddleboarden.

Campings in de buurt

Populairste steden