Een merk easyvoyage

Camping Arrien

Camping Arrien Spaans Baskenland  - Gorliz visuel 1/4
Camping Arrien Spaans Baskenland  - Gorliz visuel 2/4
Camping Arrien Spaans Baskenland  - Gorliz visuel 3/4
Camping Arrien Spaans Baskenland  - Gorliz visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Arrien op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 01/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Om een droomvakantie in Baskenland door te brengen, gaat niets boven Camping Arrien. De laatste bevindt zich in de provincie Biskaje, die een bevoorrecht microklimaat heeft.

Kamperen in Baskenland aan zee

Vakantiegangers die op Camping Arrien verblijven, kunnen genieten van een bevoorrechte locatie en een uitzonderlijke omgeving. Camping Arrien ligt aan de voet van de kliffen die de Baskische Atlantische kust trekken en biedt liefhebbers van wateractiviteiten de mogelijkheid om gemakkelijk de zee te bereiken. watersport rijk aan sensaties. Dankzij de uitzonderlijke maritieme omgeving die grenst aan de camping Arrien, kunt u ook vele andere activiteiten uitoefenen. Vissende liefhebbers zullen natuurlijk de mogelijkheid hebben om zich aan de kust te vestigen en uitzonderlijke momenten door te brengen, terwijl anderen onder water willen gaan vissen. Duiken zal ook op het rendez-vous zijn om uitzonderlijk mooie zeebodem te bewonderen. Voor degenen die dat wensen, is het ook mogelijk om te zeilen, windsurfen of paragliden te oefenen.

Huur een bungalow aan de Spaanse kust

Er gaat niets boven het huren van een bungalow in Baskenland om een droomvakantie door te brengen in een prachtige omgeving en in absoluut comfort. Dankzij de bungalows van Camping Arrien kan het hele gezin optimaal genieten van hun verblijf dankzij een complete uitrusting. Een aangenaam terras begeleidt elke bungalow en profiteert van de omgeving.

Vakantie in Baskenland

Tijdens hun verblijf op Camping Arrien kunnen vakantiegangers de prachtige regio van Baskenland ontdekken. Niet ver van de camping is het mogelijk om in de ruïnes van een kasteel te wandelen, naar de vuurtoren te gaan en het prachtige landschap van het eiland Villano te bewonderen.

Campings in de buurt

Populairste steden