Een merk easyvoyage

Camping de Castro

de Castro Cantabrië - Castro Urdiales visuel 1/2
de Castro Cantabrië - Castro Urdiales visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de Castro op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping de Castro ligt in Cantabrië, niet ver van de kust en biedt vele diensten van hoge kwaliteit.

Familiecamping met zwembad en kinderbad in Cantabrië

Voor een geslaagde gezinskampeervakantie gaat er niets boven een bevoorrechte toegang tot de geneugten van zwemmen. Op Camping de Castro kunnen vakantiegangers genieten van een ruimte met uitzicht op zee en een groot buitenzwembad. In dit grote zwembad kunt u genieten van heerlijke badmomenten in een uitzonderlijke omgeving met een adembenemend uitzicht. Voor het geluk van de kleintjes begeleidt een peuterbad het grote zwembad en zullen de jonge kinderen plezier laten beleven met een maximale veiligheid. Deze panoramische buitenruimte gewijd aan de geneugten van het water zal de ontmoetingsplaats zijn van alle vakantiegangers die hebben besloten om zoete momenten van ontspanning en nietsdoen door te geven tijdens hun verblijf in Spanje op Camping de Castro.

Camping met restaurant in Cantabrië

Door te verblijven op Camping de Castro zullen vakantiegangers hun smaakpapillen verrassen met de aanwezigheid van een eigen restaurant. Er wordt een breed scala aan dagelijkse menu's en verschillende braadstukken aangeboden. In een zeer aangename omgeving kunnen vakantiegangers comfortabel zitten en genieten van plezier.

Actieve vakanties in Cantabrië

De keuze voor Camping de Castro in de prachtige regio Cantabrië is bevorderlijk voor vele activiteiten. Tijdens hun verblijf kunnen vakantiegangers genieten van duiken, paardrijden, wandelen en vele andere avontuurlijke sporten.

Huur een bungalow in Cantabrië

De geneugten van kamperen in het comfort van een huis? Dit zal mogelijk zijn op Camping de Castro dankzij de bungalows die het te huur aanbiedt. Deze accommodaties zijn van een zeer hoge kwaliteit, volledig uitgerust en perfect voor gezinnen.

Campings in de buurt

Populairste steden