Een merk easyvoyage

Camping Portuondo

Camping Portuondo Spaans Baskenland  - Mundaka visuel 1/6
Camping Portuondo Spaans Baskenland  - Mundaka visuel 2/6
Camping Portuondo Spaans Baskenland  - Mundaka visuel 3/6
Camping Portuondo Spaans Baskenland  - Mundaka visuel 4/6
Camping Portuondo Spaans Baskenland  - Mundaka visuel 5/6
Camping Portuondo Spaans Baskenland  - Mundaka visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Portuondo op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 24/01

  • Sluitingsdatum: 10/12

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 31

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Portuondo ligt in Mundaka in het Spaanse Baskenland. Deze familiecamping met uitzicht op zee in Spanje belooft een droomvakantie.

Camping met zwembad met uitzicht op zee in Baskenland

De geneugten van zwemmen zullen aanwezig zijn tijdens het verblijf op Camping Portuondo. De laatste nodigt zijn vakantiegangers uit om een geweldige tijd te hebben dankzij de aanwezigheid op de plek van een prachtig buitenzwembad. Dit buitenzwembad is ideaal voor het hele gezin om af te koelen op warme Spaanse dagen. Een groot zwembad en een klein kinderbad zijn aanwezig en liefhebbers van glijden zullen de waterglijbaan niet missen die beschikbaar is. Liefhebbers van nietsdoen op zoek naar rust zullen blij zijn om te kunnen zonnebaden op een van de ligstoelen op het solarium dat bij het zwembad hoort. Verfrissend zwemmen, zonnebaden en leuk glijden zullen de ontmoetingsplaats zijn voor vakantiegangers die de kans krijgen om op Camping Portuondo te verblijven.

Camping met uitzicht op zee in Spanje

Dankzij de bevoorrechte locatie van Camping Portuondo in Mundaka in Baskenland kunnen vakantiegangers gemakkelijk de zee en alle bijbehorende activiteiten bereiken. In de buurt van de camping kunnen watersporten worden beoefend, zoals sportvissen, zeilen, kanoën en surfen. Vakantiegangers krijgen zelfs de mogelijkheid om boot- of zeilboottochten te maken om walvisachtigen te zien.

De omliggende natuurlijke omgeving is ideaal om te wandelen, mountainbiken, geplande uitstapjes naar Ria d'Urdaibai of vogels kijken.

Huur een bungalow met uitzicht op zee

Er gaat niets boven het huren van een bungalow met uitzicht op zee in Baskenland om een droomvakantie door te brengen. Camping Portuondo biedt zijn gasten de mogelijkheid om een comfortabele accommodatie in een uitzonderlijke omgeving te huren. Bungalows en stacaravans zijn perfect voor een verblijf in een stel of gezin in Baskenland.

Campings in de buurt

Populairste steden