Een merk easyvoyage

Camping Sopelana

Camping Sopelana Spaans Baskenland  - Sopela visuel 1/2
Camping Sopelana Spaans Baskenland  - Sopela visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Sopelana op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Sopelana ligt in de provincie Biskaje in Baskenland en biedt een aangenaam verblijf in een bevoorrechte omgeving. Voor absoluut comfort is het zelfs mogelijk om een volledig uitgeruste bungalow te huren.

Kamperen met zwembad nabij Bilbao in Spanje

Tijdens hun vakantie op Camping Sopelana kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen. Camping Sopelana biedt zijn gasten inderdaad een buitenruimte met een buitenzwembad. Dit laatste wordt het ontmoetingspunt voor alle liefhebbers van ontspanning die willen afkoelen en een geweldige tijd willen hebben met familie of vrienden. Rond het grote zwembad is een solarium met gazon en ligstoelen aanwezig, zodat vakantiegangers kunnen zonnebaden op het meest verjongende. Kinderen hebben recht op hun eigen zwembad voor speciale momenten. Direct naast het zwembad zullen ze ook genieten van de aanwezigheid van een speeltuin.

Na ontspannen en plezier hebben in het zwembad van de camping, kunnen vakantiegangers elkaar ontmoeten aan de tafel van het restaurant dat een typische gastronomie in een gastvrije en zeer aangename omgeving voorstelt. Er gaat niets boven genieten van lekker eten terwijl u geniet van een aangenaam briesje en een ontspannen sfeer.

Kamperen in de buurt van activiteiten in Baskenland

Een verblijf op Camping Sopelana is de ideale gelegenheid voor vakantiegangers om toegang te krijgen tot verschillende activiteiten. Liefhebbers van wateractiviteiten kunnen zich aansluiten bij een van de beste stranden van de Cantabrische kust, erkend om te surfen. Rond de camping is het ook mogelijk om te paragliden om de zee en de kliffen van bovenaf te bewonderen. Degenen die het willen, zullen de kliffen te voet of met de mountainbike kunnen lopen.

Liefhebbers van toerisme kunnen genieten van hun verblijf om het kasteel van Butron te bezoeken, dat van middeleeuwse oorsprong is, de hangbrug van Biskaje, het Museum voor Schone Kunsten of het Guggenheim Museum.

Campings in de buurt

Populairste steden