Een merk easyvoyage

Camping Balcón De Pitres

Balcón De Pitres Andalousië - Pitres visuel 1/2
Balcón De Pitres Andalousië - Pitres visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Balcón De Pitres op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 300

  • Locations-number-locatif 14

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Balcón De Pitres ligt in de Andalusische regio van Spanje en is de ideale vakantieplek voor diegenen die een kampeervakantie in de zon willen doorbrengen. De situatie op camping Balcón De Pitres in de provincie Granada maakt het ook mogelijk voor diegenen die deze ongelooflijke stad willen verkennen.

Kamperen met zwembad in Andalusië

Welke betere manier om van uw vakantie in Andalusië te genieten dan onbeperkte toegang tot de geneugten van zwemmen? Op camping Balcón De Pitres kan het hele gezin zich op warme zomerdagen in Andalusië vermaken in een verfrissend zwembad. Dit grote zwembad verzamelt alle vakantiegangers die aangename momenten willen doorbrengen uit de tijd en weg van elke vorm van stress. Door te oefenen met zwemmen of in vrede te drijven, zullen vakantiegangers genieten van zoet water in een groene omgeving, omringd door bomen. Aan de rand van het water is het leuk om te ontspannen en te genieten van heerlijke zonnebaden die alleen vakanties in Andalusië kunnen brengen. Vakantiegangers die op zoek zijn naar rust, ontspanning en nietsdoen zijn van harte welkom op Camping Balcón De Pitres.

Huur een houten hut in Andalusië

Tijdens hun vakantie op camping Balcón De Pitres kunnen gasten die op zoek zijn naar comfort kiezen voor een van de mooie houten hutten die worden aangeboden. Deze moderne en rustieke hutten hebben een woonkamer, een volledig uitgeruste kitchenette, een badkamer met douche, twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en aparte bedden en een mooi terras met uitzicht op de zee. in de buurt. Maximaal 5 personen kunnen in een houten hut verblijven, ideaal voor een verblijf met familie of vrienden. Camping Balcón De Pitres biedt ook vakantiegangers die comfortabele huizen willen huren.

Campings in de buurt

Populairste steden