Een merk easyvoyage

Camping Castillo De Baños

Castillo De Baños Andalousië - Kasteel van Baños visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Castillo De Baños op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De camping Castillo De Baños is gelegen in de stad met dezelfde naam in de regio Andalusië. Deze familiecamping en high-end biedt kwaliteitsdiensten die jong en oud zullen bekoren. Op een comfortabele camping of in een huurbungalow met uitzicht op zee, belooft het verblijf onvergetelijk te worden.

Andalusische camping met waterpark

Het is binnen de muren van de camping Castillo De Baños dat vakantiegangers zullen genieten van de geneugten van zwemmen. Op de camping zal het hele gezin blij zijn met een groot waterpark met een enorm tropisch zwembad met waterval, rijkelijk versierd met rotsen en omgeven door palmbomen. Met dit zwembad is een waterglijbaan die de jongste zal verrukken. Rondom het zwembad zijn ligbedden beschikbaar en kunnen liefhebbers van ontspanning in alle rust ontspannen en genieten van de zoetheid van het leven in Spanje.

Door te verblijven op de camping Castillo De Baños krijgen vakantiegangers de kans om af te koelen in de zee, omdat de stranden direct toegankelijk zijn. Deze nabijheid van de zee stelt u in staat om te genieten van een unieke omgeving en een verblijf door te brengen in Spanje voeten in het water.

Vakantie in Andalusië

De vakantie op camping Castillo De Baños is de perfecte gelegenheid om een uitzonderlijke regio te ontdekken. De camping ligt in het hart van de Costa Tropical van Granada, vakantiegangers kunnen prachtige Andalusische steden bezoeken, zoals Almeria of Granada met architectonische sieraden die over de hele wereld bekend zijn. De bezoekers zullen met veel plezier het Alhambra, de kathedraal, de koninklijke kapel, het paleis van Madraza en andere onvermijdelijke plaatsen ontdekken. In de regio krijgen toeristen ook de kans om Salobrena, Almunécar, Nerja of Alpujarra te ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden