Een merk easyvoyage

Camping Huerta Romero

Huerta Romero Andalousië - Castell de Ferro visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Huerta Romero op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 90


Know-All-About-Camping

In Andalusië verwelkomt de tweesterrencamping Huerta Romero u in Castell de Ferro, in de provincie Granada, aan de Costa Tropical, in de botanische tuin, gelegen aan de toegangspoort tot het nationale park Sierra Nevada en met uitzicht op de blauwe golven van de Middellandse Zee.


Op deze rustige camping aan zee met directe toegang tot het strand, kunt u verblijven in comfortabele bungalows, inclusief gemeubileerd terras en tv, voor 2 tot 4 personen of in volledig uitgeruste caravans voor maximaal 4 vakantiegangers - zonder toiletten-, uitgerust met tuinmeubelen. Bovendien kunnen uw eigen caravans, campers en tenten plaatsvinden op ruime plaatsen, in de schaduw, halfschaduw of zonnig, met toegang tot elektriciteit via een supplement.


Als de camping geen sport- en recreatiefaciliteiten op het terrein heeft, zal deze directe omgeving bevorderlijk zijn voor meerdere buitenactiviteiten, vooral via het zandstrand dat direct toegankelijk is vanaf uw vakantielocatie.

Bovendien kunt u profiteren van de vele winkels en diensten van de stad in de buurt.

Goed om te weten: gratis wifi op de camping!


Vanaf deze gezinsvriendelijke camping kunt u allerlei soorten duiken en wandelen beoefenen, kennismaken met de gevarieerde landschappen van Andalusië die zee en bergen afwisselen en niet missen om een dag door te brengen in de prachtige stad Granada (45 minuten rijden) om het prachtige paleis Alhambra te bezoeken!

Campings in de buurt

Populairste steden