Een merk easyvoyage

Camping Órgiva

Órgiva Andalousië - Orgiva visuel 1/2
Órgiva Andalousië - Orgiva visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Órgiva op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 11

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Órgiva ligt in het zuiden van Spanje in Andalusië en biedt een prachtige, rustige en bergachtige omgeving. Het hele gezin kan genieten van hoogwaardige diensten en het zal mogelijk zijn om een volledig uitgeruste bungalow te huren voor nog meer comfort.

Andalusische familiecamping met buitenzwembad

Vakantiegangers die op Camping Órgiva verblijven, zullen graag een mooi buitenzwembad tot hun beschikking hebben. Dit zwembad van 150 m2 biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen, waardoor zwemmers het gevoel krijgen van de wereld te zijn afgesneden voor totaal welzijn. Voor jonge kinderen is een peuterbad beschikbaar en dankzij de geringe diepte kunnen peuters plezier beleven met maximale veiligheid. Een prachtig groen gazon nodigt uit om te zonnebaden en de ware betekenis van het woord nietsdoen te leren kennen, terwijl u geniet van de bloemrijke omgeving en het uitzicht op de bergen.

Familiecamping met mini-boerderij in Andalusië

Kinderen zullen zich niet vervelen op Camping Órgiva. Deze laatsten beschikken over allerlei faciliteiten waarmee ze zich als een gek kunnen vermaken. Naast het peuterbad zullen kinderen genieten van de aanwezigheid van een speeltuin met glijbaan. Een mini-boerderij is ook aanwezig en zal de jongste verrukken die veel plezier zal hebben om in contact te komen met dieren.

Actieve vakanties in Andalusië

Tijdens hun verblijf op Camping Órgiva kunnen liefhebbers van buitensporten prachtige landschappen bewonderen terwijl ze tijd doorbrengen. Het zal mogelijk zijn om te gaan wandelen, mountainbiken, quadrijden en raften in een bevoorrechte omgeving. Ontspannen vakantiegangers kunnen lid worden van de dichtstbijzijnde spa en genieten van de voordelen van zuiver water.

Campings in de buurt

Populairste steden