Een merk easyvoyage

Camping Bell-Sol

Camping Bell-Sol Costa Brava - Pineda de Mar visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bell-Sol op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 210

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Op een aangename camping of in een volledig uitgeruste bungalow met keuken en badkamer nodigt camping Bell-Sol uit voor een comfortabel verblijf. Deze familiecamping ligt in de buurt van Barcelona aan de Costa Brava in Spanje. Vakantiegangers kunnen genieten van directe toegang tot de zee en een bevoorrecht klimaat.

Kamperen aan de Costa Brava met zwembad

Om een vakantie door te brengen op een camping met zwembad in de buurt van Barcelona, ga dan naar camping Bell-Sol, die het hele gezin uitnodigt om te genieten van een prachtig watergebied dat jong en oud zal bekoren. Ter plaatse, in een groen kader, zullen de vakantiegangers kunnen profiteren van een groot zwembad waarvan het royale oppervlak het mogelijk maakt om plezier te hebben, te ontspannen en ook baantjes te trekken. Peuters kunnen ook genieten van hun eigen zwembad om veilig af te koelen. Op het watergedeelte van de camping kunnen vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning genieten van de aanwezigheid van ligstoelen, ideaal om te zonnebaden of te rusten in de schaduw van bomen.

Kamperen aan zee in Spanje

Door te verblijven op camping Bell-Sol kunnen vakantiegangers genieten van een camping met uitzicht op zee en zeer bevoorrechte momenten aan de Costa Brava doorbrengen. De Middellandse Zee is direct toegankelijk, vakantiegangers zullen genieten van de schoonheid en verfrissen in een uitzonderlijke omgeving. Het lange zandstrand verbindt de steden Santa Susanna Pineda en Calella en laat liefhebbers van nietsdoen zich koesteren terwijl de kinderen in het zand spelen.

Familie camping in de buurt van Barcelona

Op de camping Bell-Sol zal het hele gezin plezier hebben en een geweldige vakantie hebben. kinderen zullen plezier hebben in de speeltuin die voor hen beschikbaar is en genieten van amusementsprogramma's die worden aangeboden. Volwassenen zullen ook genieten van aangepaste entertainmentprogramma's die hun verblijf onvergetelijk zullen maken.

Campings in de buurt

Populairste steden