Een merk easyvoyage

Camping El Pinar Platja

El Pinar Platja Costa Brava - Santa Susanna visuel 1/2
El Pinar Platja Costa Brava - Santa Susanna visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping El Pinar Platja op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 100


Know-All-About-Camping

De camping El Pinar Platja is eenvoudig gelegen aan het strand van Santa Susanna, 40 km ten noorden van Barcelona. Zand, boom en zout water vormen een geschikte omgeving voor een vakantie badend in de Spaanse zon.

Plots vlak en bomen wachten op tent, caravan of camper voor een verblijf voeten in het zand een paar meter van het strand. Elektrische aansluitingen en afvoergebied staan tot uw beschikking.

Huurniveau vindt u stacaravans voor 4 personen. In het programma 32 m² comfort met keuken, 2 slaapkamers met kasten, een doucheruimte. Kleurrijke bungalows zijn ook beschikbaar. Ze zijn ontworpen voor maximaal 6 personen in 2 driepersoonskamers.

Elke verhuur heeft een overdekt terras om buiten te eten en zijn allemaal in de buurt van de directe toegang tot het strand.

De diensten ontbreken niet: wasserette, kluizen, wifi, bar-cafetaria, barbecues, nachtbewaking, enz ... Ondanks het strand, in de buurt, is er een prachtig buitenzwembad voor uw zoetwaterbaden.

Uw verblijf zal niet beperkt blijven tot de zee omdat de regio een veelvoud aan toeristische bezienswaardigheden biedt. Het busstation bevindt zich voor de camping en de snelweg is dichtbij, dus of u nu wordt vervoerd of niet, u kunt de omgeving verkennen. Resorts, wandelingen, botanische tuinen, winkels, uitgaansgelegenheden, er is voor elk wat wils. Een liefhebbers van geschiedenis van 45 minuten zullen de middeleeuwse stad Girona waarderen, 1 uur kunt u het Dali-museum bezoeken.

Natuurlijk is de stad Barcelona, op 50 minuten met de auto, een niet te missen bestemming.

Campings in de buurt

Populairste steden