Een merk easyvoyage

Camping Caballo de Mar

1 beoordelingen 5/5

Caballo de Mar Costa Brava - Pineda de Mar visuel 1/9
Caballo de Mar Costa Brava - Pineda de Mar visuel 2/9
Caballo de Mar Costa Brava - Pineda de Mar visuel 3/9
Caballo de Mar Costa Brava - Pineda de Mar visuel 4/9
Caballo de Mar Costa Brava - Pineda de Mar visuel 5/9
Caballo de Mar Costa Brava - Pineda de Mar visuel 6/9
Caballo de Mar Costa Brava - Pineda de Mar visuel 7/9
Caballo de Mar Costa Brava - Pineda de Mar visuel 8/9
Caballo de Mar Costa Brava - Pineda de Mar visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Caballo de Mar op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 10.0


  • Waar voor je geld:10.0
  • Accommodatie :8.0
  • Faciliteiten8.0
  • Dienstverlening10.0
  • Animatie:8.0

"Aan de rand van het strand!"

Par jihel le Don. 5 Juli 2012

Camping Caballo de Mar ligt direct aan het strand. Onze tent was volledig uitgerust. Het zwembad was erg schoon en goed begeleid. De ontvangst op de camping was uitstekend, polyglot. De animaties waren interessant voor jongeren en kinderen: schilderen, tekenen ... De kinderclub was zo leuk en praktisch.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 05/04

  • Sluitingsdatum: 13/10


Know-All-About-Camping

Camping Caballo de Mar ligt op gelijke afstand van Barcelona en Girona in de gemeente Pineda de Mar. Een toeristisch gebied genaamd Costa Brava met een sterk toeristisch potentieel en vooral gouden zandstranden zover het oog reikt. U verblijft een paar meter van de Middellandse Zee in een prachtige omgeving met turquoise water.

Veel met bomen omzoomde sites zijn beschikbaar, u wordt verwend met de keuze tussen slapen bij het zwembad, aan de rand van de camping of op het strand, omdat een deel van het pand bovenop ligt met directe toegang tot het strand .

Bij het inhuren heeft u de keuze tussen 4 verschillende woningen van de meest traditionele (de mobilhome) tot de meest glamping (de Coco-zoete tenten). De stacaravans zijn volledig uitgerust met keuken, slaapkamers en badkamers voor accommodatie voor maximaal 6 personen. De bungalows, mooie kleine chalets, verwelkomen maximaal 5 vakantiegangers. Het tentendoek op houten vloer geeft je het gevoel op safari te gaan, je blijft maximaal 6 volgens het bereik. Tot slot heeft het Cocosweet-tenten, een mooie canvas-tunnel voor een totale onderdompeling in de campinggeest. Voor deze laatste 2 verhuur heeft u geen sanitair.

Op het terrein is een restaurant om de Spaanse gastronomie te ontdekken, een supermarkt met streekproducten, wasserette, wifi. De kinderen hebben een speeltuin en een club en de sporters van een multisportveld.

Een aquatisch gebied met zwembad, peuterbaden en glijbanen zal het hele gezin tussen twee baden in de nabijgelegen zee verrukken.

U loopt in 15 minuten naar het stadscentrum. Waterparken zijn in de buurt voor dagen van sensaties. Doe wat cultureel toerisme door de steden Girona en Barcelona te bezoeken.

Campings in de buurt

Populairste steden