Een merk easyvoyage

Camping Bellsol

Bellsol Costa Brava - Pineda de Mar visuel 1/8
Bellsol Costa Brava - Pineda de Mar visuel 2/8
Bellsol Costa Brava - Pineda de Mar visuel 3/8
Bellsol Costa Brava - Pineda de Mar visuel 4/8
Bellsol Costa Brava - Pineda de Mar visuel 5/8
Bellsol Costa Brava - Pineda de Mar visuel 6/8
Bellsol Costa Brava - Pineda de Mar visuel 7/8
Bellsol Costa Brava - Pineda de Mar visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bellsol op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 74

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Bellsol ligt in Pineda de Mar in de provincie Barcelona. Deze familiecamping aan zee is de ideale vakantieplek om te genieten van de wonderen van de Catalaanse kust.

Familiecamping met zwembad in Barcelona

Door te verblijven op Camping Bellsol kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen tijdens hun kampeervakantie in de provincie Barcelona. Camping Bellsol heeft een grote buitenruimte gewijd aan zwemmen, ontspanning en plezier. Het hele gezin zal blij zijn om de hele dag door te brengen met een groot buitenzwembad omgeven door palmbomen en tuinen die het een mediterrane en tropische stijl brengen. De jongste kinderen kunnen ook afkoelen met maximale veiligheid dankzij de aanwezigheid van een peuterbad, een klein ondiep zwembad dat geschikt is voor de kleintjes. Rondom het zwembad, in de schaduwrijke gebieden met ligstoelen kunt u genieten van zoete momenten van Spaanse nietsdoen.

Kamperen aan zee in de provincie Barcelona

Zin in een kampeervakantie in Catalonië? Camping Bellsol is hiervoor de ideale vakantiebestemming dankzij de gekozen locatie. Met uitzicht op de zee nodigt het zijn gasten uit om zich bij de laatste te voegen en speciale momenten door te brengen in een prachtige omgeving. Het lange zandstrand dat toegankelijk is vanaf Camping Bellsol is perfect voor dagen met het gezin. Terwijl kinderen plezier hebben in het zand en aan de rand van het water, kunnen ouders in vrede baden en zonnebaden.

Huur een stacaravan aan zee in Barcelona

Camping Bellsol nodigt u uit voor een comfortabel verblijf aan zee in de prachtige provincie Barcelona. Het is inderdaad mogelijk voor vakantiegangers die een van de aangeboden stacaravans willen huren. Deze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen en hebben een woonkamer, een keukenhoek, een badkamer, een apart toilet en een mooi klein terras waarop vakantiegangers elkaar kunnen ontmoeten, wissel en deel zeer bevoorrechte momenten in een ontspannen omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden