Een merk easyvoyage

Camping La Fageda

La Fageda Catalonië - Olot visuel 1/2
La Fageda Catalonië - Olot visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Fageda op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 13

  • Surface-camping : 7 ha


Know-All-About-Camping

Camping La Fageda ligt in Catalonië, in de provincie Girona en biedt een aangenaam verblijf met familie in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Natuurkamperen in Spanje met zwembad

Vakantiegangers die een verblijf in Catalonië in een groene omgeving willen doorbrengen terwijl ze genieten van het plezier van zwemmen, zijn welkom op Camping La Fageda. Deze familiecamping in Catalonië biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van de aanwezigheid van een groot buitenzwembad in de omheining. Het verfrissende water van deze laatste belooft momenten van puur plezier waardoor u volop kunt genieten van het uitzonderlijke Catalaanse klimaat. Het zal heel aangenaam zijn om te koesteren aan de rand van het water en te genieten van de groene omgeving rondom het zwembad en dat geeft het gevoel afgesneden te zijn van de wereld, niets beters dan enige vorm van stress te vergeten!

Kamperen in Catalonië met restaurant

Op Camping La Fageda kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een restaurant. De laatste biedt traditionele gerechten die de meest gourmet zullen verrassen met gerechten zoals bonen met gehakt en champignons, pannenkoeken met gegratineerde kaas, kabeljauw met tomaat en andere lekkernijen die het hele gezin zullen verrukken.

Geanimeerde familiecamping in Catalonië

Tijdens hun verblijf op Camping La Fageda kunnen jong en oud genieten van verschillende activiteiten en activiteiten waarmee ze een onvergetelijke vakantie kunnen doorbrengen. Het zal mogelijk zijn om ambachten, excursies en verschillende buitenactiviteiten te doen. De kinderen kunnen games spelen en zullen graag nieuwe vrienden maken.

Huur een bungalow in de natuur in Catalonië

Door te kiezen voor een huurbungalow op Camping La Fageda, kiezen vakantiegangers voor absoluut comfort in een bevoorrechte natuurlijke omgeving. Deze accommodaties hebben twee slaapkamers, een uitgeruste keuken, een tv, een badkamer, een veranda en alles wat u nodig hebt om u thuis te voelen. De bungalows zijn geschikt voor maximaal 6 personen en een model geschikt voor rolstoelgebruikers is beschikbaar.

Campings in de buurt

Populairste steden