Een merk easyvoyage

Camping Del Remei

Del Remei Catalonië - El Pont de Suert visuel 1/3
Del Remei Catalonië - El Pont de Suert visuel 2/3
Del Remei Catalonië - El Pont de Suert visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Del Remei op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 3

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Del Remei ligt in de prachtige regio Catalonië in Spanje, op een hoogte van 900 m. Vakantiegangers die van een groene omgeving willen genieten, worden veroverd door de locatie van Camping Del Remei naar keuze.

Kamperen in de bergen in Catalonië met zwembad

Welke betere manier om een bergachtige omgeving ten volle te waarderen dan om tegelijkertijd te genieten van de geneugten van een verfrissende duik? Op Camping Del Remei krijgen vakantiegangers de mogelijkheid om een adembenemend uitzicht op de groene bergen te bewonderen terwijl ze in een prachtig zwembad op menselijke schaal zwemmen. Dit aangename zwembad biedt zoet water dat perfect past bij de Catalaanse zon. Ligstoelen zijn opgesteld aan de rand van het water en laten u momenten van zeer bevoorrechte nietsdoen leven. Om de dag met tonus te beginnen, gaat er niets boven het inademen van de ochtendlucht en een duik in het zwembad terwijl je de natuur bewondert die wakker wordt.

Huur een caravan in de bergen in Catalonië

Voor een origineel en comfortabel verblijf stelt Camping Del Remei voor om een caravan te huren. Deze kamer biedt plaats aan 4 personen en heeft een keuken-eetkamer met magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster, fruitpers en ander gevarieerd keukengerei. Een mobiele barbecue is ook beschikbaar voor vakantiegangers die in een caravan verblijven. Met een stel of gezin biedt het huren van een caravan de mogelijkheid om te genieten van een cocoonverblijf in een groene omgeving.

Natuurkamperen in Catalonië

Campers kunnen op Camping Del Remei genieten van percelen van 80 tot 120 m2. Deze zijn gerangschikt op een grasveld en zijn schaduwrijk dankzij prachtige bomen die hen begeleiden.

De bevoorrechte omgeving van Camping Del Remei stelt vakantiegangers in staat deze rijke regio te ontdekken. Veel wandelpaden zijn toegankelijk en leiden naar vele historische en culturele bezienswaardigheden.

Campings in de buurt

Populairste steden