Een merk easyvoyage

Camping Laspaúles

Laspaúles Aragon - Laspaúles visuel 1/3
Laspaúles Aragon - Laspaúles visuel 2/3
Laspaúles Aragon - Laspaúles visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Laspaúles op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 11

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Laspaúles is gelegen in de regio Aragón in Spanje. Deze aangename familiecamping biedt kwaliteitsdiensten in een prachtige omgeving in het hart van de Aragonese Pyreneeën.

Familiecamping in Aragon met zwembad

Wilt u een aangename vakantie doorbrengen in Spanje onder het teken van ontspanning en nietsdoen? Camping Laspaúles is hiervoor de ideale plek. Inderdaad, het biedt zijn gasten de mogelijkheid te genieten van de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad. Dit openluchtzwembad nodigt u uit om een duik te nemen in het verfrissende water van uw dromen, niets beters dan een droomvakantie door te brengen in Spanje. De geneugten van het water zullen worden gedeeld met familie, omdat een peuterbad het grote zwembad begeleidt en de jongste kinderen plezier laten maken en ook verfrissen. Rondom de zwembaden kunt u met een grasveld zonnebaden en genieten van zeer bevoorrechte momenten van ontspanning.

Kampeervakanties met kinderen in Spanje

Voor degenen die een kampeervakantie met hun kinderen in Spanje willen doorbrengen, is Camping Laspaúles de ideale plek. Op het terrein zal de jongste zeker genieten van een uitzonderlijk verblijf dankzij de aanwezigheid van een buitenspeeltuin. Deze ruimte heeft schommels, een glijbaan, een zandbak en andere leuke apparatuur die geweldige momenten van plezier belooft. Een groene zone is ook aanwezig op Camping Laspaúles en nodigt uit om voetbal, volleybal of zelfs badminton te spelen. Een pingponghoek en een tafelvoetbal zijn ook aanwezig.

Kamperen in Spanje met restaurant

Op de Camping Laspaúles ligt het plezier van de smaakpapillen op het rendez-vous. De aanwezigheid van een restaurant stelt u in staat om op het terras te zitten in de zomer en bij een open haard in de winter terwijl u traditionele zelfgemaakte gerechten proeft. Dagelijkse menu's en kindermenu's zijn beschikbaar zodat het hele gezin kan feesten.

Rolstoelvriendelijke bungalowverhuur in Spanje

Camping Laspaúles, vakantiegangers kunnen kiezen voor comfort door te kiezen voor een huurbungalow. Deze houten accommodaties, zowel rustiek als modern, nodigen u uit voor een uitzonderlijk verblijf in een setting naar keuze. Onder deze bungalows zijn sommige toegankelijk en aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit, zodat iedereen een welverdiende vakantie in Spanje kan doorbrengen.

Campings in de buurt

Populairste steden