Een merk easyvoyage

Camping Alta Ribagorça

Alta Ribagorça Catalonië - El Pont de Suert visuel 1/3
Alta Ribagorça Catalonië - El Pont de Suert visuel 2/3
Alta Ribagorça Catalonië - El Pont de Suert visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Alta Ribagorça op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 15

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Alta Ribagorça ligt in Catalonië in de prachtige provincie Lleida. De groene omgeving en hoogwaardige voorzieningen zorgen voor een aangenaam verblijf voor het hele gezin. Op de camping en in huuraccommodaties kunnen vakantiegangers genieten van een rustige en ontspannen omgeving.

Natuurkamperen in Catalonië met zwembad

Voor een groene vakantie in Spanje gaat er niets boven genieten van de geneugten van zwemmen naar believen. Dit zal mogelijk zijn op Camping Alta Ribagorça, waar gasten kunnen genieten van de aanwezigheid van een mooi buitenzwembad. gelegen in een echte oase van groen, zal dit zwembad op menselijke schaal ideaal zijn om af te koelen en aangename momenten van ontspanning door te brengen. Een groen gazon begeleidt het zwembad met enkele ligbedden en parasols voor liefhebbers van ontspanning die willen ontspannen zonder matiging. Door de lage diepte van het zwembad kunnen volwassenen en kinderen genieten.

Kamperen met restaurant in Catalonië

Op Camping Alta Ribagorça zullen vakantiegangers graag de aanwezigheid van een restaurant ontdekken. Het is daarom in een aangename en warme omgeving waar jong en oud zich kunnen amuseren.

Huur een bungalow in Catalonië

Er gaat niets boven een bungalowverhuur in Catalonië om een uitzonderlijk verblijf door te brengen tussen natuur en comfort. In een groene omgeving kunnen vakantiegangers ervoor kiezen om een van deze accommodaties te huren die zijn uitgerust voor 5 personen met keuken, badkamer en terras. Voor degenen die comfort in meer eenvoud willen, biedt Camping Alta Ribagorça ook accommodatie verhuur van 20 m2 voor 2 personen.

Vakantie in Lleida

Camping Alta Ribagorça, gelegen in de provincie Lleida, zal een startpunt zijn om deze cultureel en historisch rijke provincie te ontdekken. Het natuurlijke erfgoed zal liefhebbers van ornithologie verrukken, evenals degenen die avontuurlijke sporten willen beoefenen.

Campings in de buurt

Populairste steden