Een merk easyvoyage

Camping Baliera

Bonansa

 - 

Aragon
Baliera Aragon - Bonansa visuel 1/2
Baliera Aragon - Bonansa visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Baliera op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De camping Baliera ligt op het kruispunt van 4 valleien: Isabena, Aran, Benasque en Boi. Een echte belofte van verandering van omgeving omdat de landschappen gevormd door de Pyreneeën ongelooflijk zijn. Zomer- en winteractiviteiten zijn op de afspraak dankzij bossen, rivieren, bergen en meer dan 200 meren in het nationale park Aigüestortes.

Staanplaatsen van 80 tot 120 m² met gras begroeide bomen als buren wachten op tent, caravan of camper. Alles is ter plaatse gepland om uw leven gemakkelijker te maken, we kunnen zelfs lezen dat u de camping niet hoeft te verlaten voor uw behoeften.

Bij verhuur heeft u de keuze tussen houten bungalows of charmante appartementen. De eerste meet 45 m², ze hebben een keuken, 2 slaapkamers voor 2 personen, een woon-eetkamer met slaapbank, een badkamer met toilet. In de zomer geniet u van het terras en in de winter draaien de radiatoren. De appartementen onder het dak bieden plaats aan maximaal 6 vakantiegangers in 2 slaapkamers en een woonkamer met slaapbank. Keuken en badkamer worden aangeboden voor maximaal comfort. De klassieke appartementen zijn even uitgerust voor maximaal 10 personen.

Op het terrein vindt u een supermarkt, een tv-kamer, een postservice, een wasserette, een brooddepot. In de zomer worden er activiteiten en een kinderclub aangeboden: sport, wandelingen, bioscoop, theater, etc.

Atleten hebben een voetbalveld, tafeltennis, een jeu de boules baan, een badmintonveld of de sportschool. Een prachtig buitenzwembad verzamelt iedereen aan de rand van het water met uitzicht op de bergen.

De omgeving is vol met activiteiten zoals canyoning, kajakken, boogschieten, parachutespringen, wandelen, klimmen. In de winter zijn verschillende skigebieden toegankelijk: Boi-Taül, Baqueira-Beret of Cerler.

Campings in de buurt

Populairste steden