Een merk easyvoyage

Camping Vidrà

Vidrà Catalonië - Vidrà visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Vidrà op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/02

  • Sluitingsdatum: 31/12

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 14

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Vidrà ligt in de provincie Girona in Catalonië. De bergachtige en groene omgeving zal natuurliefhebbers verrukken die willen ontsnappen aan de drukte.

Kamperen met zwembad in de bergen in Catalonië

Een prachtig buitenzwembad is beschikbaar voor vakantiegangers op Camping Vidrà. De laatste biedt, naast zijn verfrissende water, een adembenemend uitzicht op de weelderige groene bergen in de verte. Dit frisse zwembad ligt in weelderig groen en is perfect om ten volle te genieten van de warme zomerdagen. Zwemliefhebbers kunnen zwemmen, terwijl anderen liever genieten van totale ontspanning. De jongste kinderen zullen blij zijn om plezier te hebben in het kinderbad dat voor hen beschikbaar is. Ondiep en verfrissend: met dit peuterbad kunnen jonge kinderen volop van hun vakantie genieten. Aan de rand van het water zullen vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning niet nalaten te ontspannen op het solarium en hele dagen doorbrengen onder het teken van nietsdoen.

Familiecamping in Catalonië

Op Camping Vidrà kunnen jong en oud een aangenaam verblijf doorbrengen dankzij de verschillende activiteiten die hen worden aangeboden. De jongsten zullen plezier hebben op de speelplaats die voor hen beschikbaar is. Een ping-ponghoek is ook aanwezig op de camping, evenals een speelkamer.

Ongewoon verblijf in Catalonië

Camping Vidrà nodigt uit voor een romantisch en ongewoon verblijf in zijn verblijf. Het biedt inderdaad een verblijf in een huur tipi voor 2 personen. Deze door Indiaanse geïnspireerde accommodatie belooft een onvergetelijke cocoonvakantie.

Op Camping Vidrà is het ook mogelijk om een bungalow te huren en te genieten van maximaal comfort.

Campings in de buurt

Populairste steden