Camping La Borda d'Arnaldet

Sesué

 - 

Aragon
La Borda d'Arnaldet Aragon - Sesué visuel 1/7
La Borda d'Arnaldet Aragon - Sesué visuel 2/7
La Borda d'Arnaldet Aragon - Sesué visuel 3/7
La Borda d'Arnaldet Aragon - Sesué visuel 4/7
La Borda d'Arnaldet Aragon - Sesué visuel 5/7
La Borda d'Arnaldet Aragon - Sesué visuel 6/7
La Borda d'Arnaldet Aragon - Sesué visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Borda d'Arnaldet op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 16


Know-All-About-Camping

Camping La Borda Arnaldet ligt in de vallei van Benasque in Spanje en nodigt uit om het hele jaar door te genieten van een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Groene staanplaatsen en houten bungalows zijn beschikbaar, allemaal in een familiale sfeer.

Kamperen in de bergen in Spanje met zwembad

Het is in een uitzonderlijke bergachtige omgeving waar vakantiegangers kunnen genieten van het plezier van zwemmen en nietsdoen op Camping La Borda Arnaldet. Deze laatste biedt inderdaad het hele gezin om te genieten van de aanwezigheid van een buitenzwembad dat liefhebbers van zwemmen zal verrukken, net als degenen die gewoon willen ontspannen in het water en genieten van de omgeving. Het royale zwembadgedeelte is ideaal voor baantjes. Gedurende deze tijd zullen de kleintjes veel plezier beleven aan de aanwezigheid van een aan hen gewijd kinderbad. Ondiep, dit kleine zwembad laat jonge kinderen met maximale veiligheid afkoelen. Rond de zwembaden van Camping La Borda Arnaldet kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van ligstoelen, ideaal om te loungen en te genieten van heerlijk zonnen.

Familiecamping met entertainment in Spanje

De hele familie zal zich nooit vervelen op Camping La Borda Arnaldet. Dit laatste biedt iedereen de mogelijkheid om te genieten van bijpassende activiteiten. Sportliefhebbers kunnen basketbal, tennis en voetbal spelen. De kinderen zullen graag een mooie buitenspeeltuin met schommels en glijbanen tot hun beschikking hebben, allemaal in een groene omgeving. Er worden ook activiteiten aangeboden aan kinderen die mini-excursies, schilderworkshops en andere gevarieerde spellen kunnen maken.

Sportvakanties in de bergen in Spanje

Door op Camping La Borda Arnaldet te verblijven, is het een wereld vol activiteiten die vakantiegangers te bieden hebben. De bergachtige omgeving is absoluut ideaal voor vele buitenactiviteiten zoals wandelen, mountainbiken, raften of canyoning. De meer avontuurlijke mensen kunnen ook activiteiten in de lucht beoefenen, zoals paragliden.

Campings in de buurt

Populairste steden