Een merk easyvoyage

Camping La Mola

La Mola Catalonië - Espoo visuel 1/3
La Mola Catalonië - Espoo visuel 2/3
La Mola Catalonië - Espoo visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Mola op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 11

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping La Mola ligt in Catalonië in een uitzonderlijke bergachtige omgeving en biedt diensten aangepast aan het hele gezin.

Kamperen in de bergen in Spanje met zwembad

Degenen die op Camping La Mola de keuze hebben gemaakt om een bergvakantie in Catalonië door te brengen, zullen genieten van het plezier van zwemmen in een uitzonderlijke omgeving. Inderdaad, in een echt groen omgeven door bergen nodigt het zwembad van Camping La Mola uit om momenten van puur plezier door te brengen. Dit prachtige zwembad met royale omgeving biedt verfrissend water dat zwemmers zal verrassen op warme Catalaanse dagen. Door te zwemmen in het zwembad van Camping La Mola, kunnen vakantiegangers genieten van de groene omgeving die het echte gevoel geeft afgesneden te zijn van de wereld. De zuivere berglucht en de Catalaanse zon bieden ideale omstandigheden om te ontspannen op het grasveld dat grenst aan het zwembad, zodat u momenten van ongeëvenaarde ontspanning kunt ervaren.

Familie kampeervakantie in de bergen in Catalonië

Het hele gezin is welkom op Camping La Mola, die verschillende activiteiten op maat biedt, allemaal in een uitzonderlijke omgeving. De kinderen zullen absoluut blij zijn om te kunnen genieten van de aanwezigheid van een buitenspeeltuin. Op een mooi grasveld kunnen ze zich vermaken dankzij de schommels, de rodelbaan en andere speelse apparatuur. Er is ook een speelkamer aanwezig op Camping La Mola. Een pooltafel, tafelvoetbal en bordspellen zorgen ervoor dat iedereen een geweldige tijd heeft. Sportliefhebbers zullen blij zijn om het grote voetbalveld op het gazon te ontdekken dat beschikbaar is.

Huur een bungalow in de bergen in Catalonië

Er gaat niets boven het huren van een bungalow in een uitzonderlijke omgeving in de bergen om een droomvakantie door te brengen. Op de camping La Mola zal de nabijheid van de natuur en het comfort van het huis op het rendez-vous zijn.

Campings in de buurt

Populairste steden