Een merk easyvoyage

Camping Voraparc

Voraparc Kust van Valencia - Espoo visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Voraparc op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/09


Know-All-About-Camping

De camping Voraparc ligt in een ongelooflijke omgeving, een groene vallei omringd door rotsachtige toppen van de Pyreneeën bij de ingang van het nationale park van Aigüestortes en op 6 km van het meer van Saint-Maurici. Een bevoorrechte locatie voor liefhebbers van hoogte en ongerepte natuur.

Verschillende terrassen verdeeld in vlakke en met gras begroeide percelen wachten op uw tent, caravan of camper in het midden van bomen en bergen. Je hebt water en elektriciteit.

Bij het inhuren van de vestiging zet alles op de Glamping (samentrekking van Glamour en Camping). U hebt de keuze tussen harde hutten of tenten die op houten vloeren zijn geïnstalleerd. De eerste zijn allemaal van hout en hebben een slaapkamer, een slaapbank, een keuken, wifi, een doucheruimte en een apart toilet. De tenten zijn geschikt voor 2 personen en een kind met een kamer en een kitchenette (sanitaire voorzieningen worden gedeeld met de rest van de kampeerders). Elke verhuur heeft zijn eigen buitenruimte om van de Spaanse zon te genieten en u krijgt de gelegenheid om een romantisch ontbijt en lunchpakketten te bestellen.

Op het terrein zijn een wifi-ruimte, een wasserette, een supermarkt en een bar-restaurant (met typische gerechten) geopend. Een prachtig zwembad met kinderbad en solarium zal iedereen verrassen, het uitzicht op de bergen is een echte troef.

De kinderen worden verwend omdat er voor hen een speelkamer en een speeltuin is. In familie kun je je ontmoeten op het voetbalveld.

Op enkele minuten afstand kunt u verschillende activiteiten beoefenen: raften, kanoën, kajakken, paardrijden, canyoning, paragliding, Via Ferrata, klimmen en natuurlijk adembenemende wandelingen. Liefhebbers van lokale cultuur zullen de overblijfselen van Romaans erfgoed ontdekken en zullen blij zijn met de lokale gastronomie.

Campings in de buurt

Populairste steden