Een merk easyvoyage

Camping Serra

Serra Catalonië - Lladorre visuel 1/3
Serra Catalonië - Lladorre visuel 2/3
Serra Catalonië - Lladorre visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Serra op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 13/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Locations-number-locatif 16

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Serra ligt aan de oevers van de Noguera-rivier, tussen bergen en weiden in de prachtige regio Catalonië in Spanje. Vakantiegangers zullen genieten van een bevoorrechte omgeving en kwaliteitsdiensten.

Kamperen in de bergen in Catalonië met zwembad

Het is in een rustig en groen bergachtig gebied waar vakantiegangers zeer aangename zwemmomenten kunnen doorbrengen op de Serra Camping. Dit laatste biedt zijn vakantiegangers inderdaad de mogelijkheid om zeer bevoorrechte momenten door te brengen dankzij de aanwezigheid van een groot buitenzwembad waar kinderen en volwassenen kunnen genieten van zwemmen terwijl ze de omliggende bergen bewonderen. De groene en bosrijke omgeving rondom het zwembad geeft het gevoel dat zwemmers van de wereld worden afgesneden, wat een echt gevoel van welzijn wegneemt van elke vorm van stress. De lengte van het zwembad is bevorderlijk voor zwemmen en liefhebbers van ontspanning zullen niet in de zon liggen aan de waterkant.

Familiecamping in de bergen in Catalonië

Op Camping Serra hebben vakantiegangers van alle leeftijden een onvergetelijk verblijf. Kinderen zullen vooral genieten van de aanwezigheid van een speeltuin die hen zal verrassen. In een groene omgeving, op een grasvloer, laten glijbanen, schommels en spelletjes met veren de kinderen plezier maken als kleine gekke mensen. Het adembenemende uitzicht op de omliggende bergen, de bosrijke omgeving en de frisse lucht gemengd met de geneugten van het spel beloven een uitzonderlijke vakantie voor kinderen.

Huur een bungalow in de bergen in Catalonië

Voor degenen die een comfortabel verblijf in de bergen in Catalonië willen doorbrengen, gaat er niets boven het kiezen van een van de bungalows aangeboden door Camping Serra. Deze houten accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen en hebben een uitgeruste keuken, een badkamer en een mooi terras.

Campings in de buurt

Populairste steden