Een merk easyvoyage

Camping La Torre

La Torre Catalonië - Espoo visuel 1/5
La Torre Catalonië - Espoo visuel 2/5
La Torre Catalonië - Espoo visuel 3/5
La Torre Catalonië - Espoo visuel 4/5
La Torre Catalonië - Espoo visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Torre op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 5


Know-All-About-Camping

Camping La Torre ligt in Spanje en biedt natuurliefhebbers een verblijf in een uitzonderlijke bergachtige omgeving in het Nationale Park van Aiguestortes en Saint Maurici. In de omgeving kunnen wandelaars meren, watervallen, toppen, weiden en weiden ontdekken waar adelaars, marmotten, herten, gemzen en andere wilde dieren elkaar ontmoeten.

Kamperen in de bergen in Catalonië met zwembad

De zon van Catalonië en de milde berglucht mengen perfect en zorgen voor een omgeving die bevorderlijk is voor rust en ontspanning. Op Camping La Torre kunnen vakantiegangers genieten van deze ontspannende omgeving terwijl ze genieten van de geneugten van zwemmen dankzij het buitenzwembad dat tot hun beschikking staat. Deze mooie vijver met bescheiden afmetingen is een echte oase van rust die zeker vakantiegangers zal genieten op zoek naar nietsdoen. Het gazon en ligstoelen omringen dit zwembad en nodigen uit om te genieten van bevoorrechte zonnebaden, die aangenaam kunnen worden afgewisseld met een verfrissende duik. De geneugten van zwemmen in de bergen, dit is het geluk dat degenen die ervoor gekozen hebben om op Camping La Torre te blijven, zullen kunnen genieten.

Huur een bungalow in de bergen in Spanje

Wilt u een comfortabel en rustiek verblijf doorbrengen zowel in het hart van de Catalaanse bergen? Camping La Torre nodigt zijn vakantiegangers uit om te kiezen voor het huren van een van de charmante houten bungalows. Deze bungalows worden omgeven door groen en bergachtig terrein en bieden plaats aan 4 tot 5 personen. Binnen voelen de huurders zich thuis dankzij de aanwezigheid van een ingerichte keuken, een doucheruimte, een woonkamer met tv en WiFi-verbinding en een overdekt terras. Zomer en winter, deze houten huurbungalows bieden de mogelijkheid om een exotische vakantie te beleven, ontspannend en weg van elke vorm van stress. Dankzij de directe toegang tot de natuur die deze bungalows bieden, kunnen wandelaars op elk gewenst moment gaan wandelen en ontspannen.

Campings in de buurt

Populairste steden