Een merk easyvoyage

Camping Moraira

Camping Moraira Valencia - Teulada visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Moraira op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Moraira ligt in de regio Valencia in Spanje, dicht bij de zee en belooft een rustige vakantie.

Rustige camping met zwembad in de regio Valencia

Wil je de geneugten van ontspanning en nietsdoen kennen terwijl je geniet van de geneugten van water? Welkom bij Camping Moraira! Inderdaad, deze camping nodigt zijn gasten uit om te ontspannen dankzij de aanwezigheid van een buitenzwembad. Dit prachtige zwembad op menselijke schaal, met zijn afgeronde vormen, belooft zwemmers momenten van absolute ontspanning in een ontspannen omgeving. Het is op elk moment mogelijk om een duik in dit zwembad te nemen en vervolgens te genieten van de aanwezigheid van ligstoelen om in de zon te zonnebaden en het meest totale welzijn te ervaren. Voor degenen die in de schaduw willen rusten, zijn er ook parasols beschikbaar. Vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning zullen niet teleurgesteld worden door hun verblijf op Camping Moraira.

Huur een stacaravan in de regio Valencia in Spanje

Door op Camping Moraira te verblijven, kunt u kiezen voor totaal comfort dankzij de stacaravans die te huur zijn. deze kwaliteitsaccommodaties hebben slaapkamers, een eetkamer, een uitgeruste keuken, een badkamer en een terras. De benodigde apparatuur wordt ter beschikking gesteld zodat vakantiegangers zich zo goed mogelijk kunnen voelen. Als koppel, met familie of vrienden, zijn deze stacaravans die te huur worden aangeboden door Camping Moraira een ideale manier om u thuis te voelen aan de Spaanse kust.

Ontdek Valencia

Vanaf camping Moraira krijgen vakantiegangers de gelegenheid om Valencia, de hoofdstad van de regio, te verkennen. In deze uitzonderlijke stad krijgen bezoekers de kans om de Stad van Kunsten en Wetenschappen, de Barrio del Carmen, de Plaza de la Virgen, het marktplein in Lonja de la Seda en vele andere mythische plaatsen in de stad te bewonderen. .

Campings in de buurt

Populairste steden