Een merk easyvoyage

Camping Vall de Laguar

Vall de Laguar Valencia - Campell visuel 1/3
Vall de Laguar Valencia - Campell visuel 2/3
Vall de Laguar Valencia - Campell visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Vall de Laguar op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Vall de Laguar nodigt u uit voor een verblijf in een bergachtige en groene omgeving in de provincie Alicante in de prachtige regio van de Valenciaanse Gemeenschap in Spanje. Deze gezinsvriendelijke camping belooft een vakantie ver van enige vorm van stress.

Kamperen in de bergen in Spanje met zwembad

De frisse lucht van de berg, de geur van bomen en de zoete Spaanse zon zullen prachtig trouwen met het verfrissende water van het zwembad van Camping Vall de Laguar. Deze bergcamping in Spanje biedt zijn vakantiegangers inderdaad zeer aangename momenten van baden door in een bevoorrecht kader dankzij het prachtige buitenzwembad. Dit zwembad op menselijke schaal en met afgeronde vormen zal de ideale bondgenoot zijn voor vakantiegangers op zoek naar rust en welzijn. Er gaat niets boven zwemmen in een rustige en afgesloten wereld terwijl u geniet van een adembenemend uitzicht op de bergen om ontspannende en onvergetelijke momenten door te brengen. Een klein kinderbad is ook beschikbaar voor jonge kinderen.

Natuurkamperen in Spanje

Camping Vall de Laguar ligt op een toplocatie in een natuurlijke omgeving in de bergen, vakantiegangers kunnen adembenemende landschappen ontdekken via vele wandelpaden. Tussen dennen, eiken, wijngaarden en olijfbomen zullen wandelaars absolute rust waarderen. De Camping Vall de Laguar zal ook een ideaal startpunt zijn voor mountainbikers die prachtige wandelingen willen maken.

Bungalowverhuur in de bergen nabij Alicante

Camping Vall de Laguar biedt zijn vakantiegangers een verblijf op het platteland in absoluut comfort dankzij de huurbungalows. Deze accommodaties zijn ideaal voor gezinnen en genieten van een bevoorrecht contact met de natuur. Uitgeruste keuken, badkamer, slaapkamers en terras zorgen ervoor dat u zich thuis zult voelen.

Campings in de buurt

Populairste steden