Een merk easyvoyage

Camping Sol de Calpe Boreal

Sol de Calpe Boreal Costa Blanca - Calpe visuel 1/10
Sol de Calpe Boreal Costa Blanca - Calpe visuel 2/10
Sol de Calpe Boreal Costa Blanca - Calpe visuel 3/10
Sol de Calpe Boreal Costa Blanca - Calpe visuel 4/10
Sol de Calpe Boreal Costa Blanca - Calpe visuel 5/10
Sol de Calpe Boreal Costa Blanca - Calpe visuel 6/10
Sol de Calpe Boreal Costa Blanca - Calpe visuel 7/10
Sol de Calpe Boreal Costa Blanca - Calpe visuel 8/10
Sol de Calpe Boreal Costa Blanca - Calpe visuel 9/10
Sol de Calpe Boreal Costa Blanca - Calpe visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Sol de Calpe Boreal op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 88


Know-All-About-Camping

De camping Sol de Calpe Boreal ligt in de provincie Alicante aan de Costa Blanca in Spanje. Deze familiecamping ligt op slechts 900 meter van de zee, ideaal om te genieten van alle geneugten die een vakantie in Spanje te bieden heeft.

Kamperen aan de Costa Blanca met zwembad

Tijdens hun verblijf op Camp Sol de Calpe Boreal kunnen vakantiegangers genieten van het bevoorrechte klimaat dat de stad Calpe geniet. Niet minder dan 300 dagen zon per jaar nodigen uit om zeer aangename momenten door te brengen onder het teken van ontspanning. Er gaat niets boven het nemen van een duik in een verfrissend zwembad voor een droomvakantie in Spanje. In Camp Sol de Calpe Boreal kunnen vakantiegangers genieten van een prachtig buitenzwembad. In dit zwembad met royale ruimte kunt u zwemmen en ontspannen. Zodat de kleintjes ook van hun vakantie aan de Costa Blanca kunnen genieten, stelt Camp Sol van Calpe Boreal een kinderbad ter beschikking dat bij het grote zwembad hoort. Dankzij dit kleine zwembad kunnen de jongste kinderen met maximale veiligheid zwemmen voor meer plezier. Aan de rand van het water zullen vakantiegangers die van ontspanning houden niet nalaten op de ligstoelen te liggen die voor hen beschikbaar zijn en waarmee ze momenten van pure ontspanning kunnen ervaren.

Kamperen aan de Costa Blanca met restaurant

De smaakpapillen zullen ook reizen in het Camp Sol van Calpe Boreal. Dit laatste biedt zijn vakantiegangers inderdaad de mogelijkheid om tapas, pizza's en gebak te proeven, alles in een zeer aangename omgeving. U hoeft niet te denken aan het bereiden van maaltijden in het Sol Camp van Calpe Boreal, leun achterover en geniet van heerlijk eten.

Familiecamping aan de Costa Blanca

Om het hele gezin van een onvergetelijke vakantie te laten genieten, biedt Camp Sol de Calpe Boreal kinderen en volwassenen verschillende entertainmentprogramma's op maat. In een speeltuin kunnen kinderen elkaar ontmoeten en plezier beleven als een gek.

Campings in de buurt

Populairste steden