Een merk easyvoyage

Camping Sol de Calpe Austral

Sol de Calpe Austral Costa Blanca - Calpe visuel 1/10
Sol de Calpe Austral Costa Blanca - Calpe visuel 2/10
Sol de Calpe Austral Costa Blanca - Calpe visuel 3/10
Sol de Calpe Austral Costa Blanca - Calpe visuel 4/10
Sol de Calpe Austral Costa Blanca - Calpe visuel 5/10
Sol de Calpe Austral Costa Blanca - Calpe visuel 6/10
Sol de Calpe Austral Costa Blanca - Calpe visuel 7/10
Sol de Calpe Austral Costa Blanca - Calpe visuel 8/10
Sol de Calpe Austral Costa Blanca - Calpe visuel 9/10
Sol de Calpe Austral Costa Blanca - Calpe visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Sol de Calpe Austral op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 160


Know-All-About-Camping

Camp Sol de Calpe Austral ligt aan de Costa Blanca, op slechts 65 km van Alicante en op 300 m van het strand. Deze camping biedt kwaliteitsdiensten en een vriendelijke sfeer, die perfect is voor diegenen die een gezinsvakantie aan de Costa Blanca willen doorbrengen.

Familiecamping met zwembaden aan de Costa Blanca

Zodat vakantiegangers kunnen genieten van hun verblijf aan de Costa Blanca en 300 dagen zon hebben genoten van de stad Calpe, biedt Camp Sol de Calpe Austral hen de mogelijkheid te genieten van de aanwezigheid van een buitenzwembad. Dit prachtige zwembad is perfect om af te koelen en aangename momenten van ontspanning en plezier te delen. Om ervoor te zorgen dat de jongste kinderen ook van hun vakantie kunnen genieten, heeft Camping Sol de Calpe Austral een peuterbad. Dit kleine zwembad biedt een ondiepe diepte die perfect zal worden aangepast aan de veiligheid van de kleintjes. Rond de zwembaden, een gazon uitgerust met ligstoelen en parasols zullen vakantiegangers op zoek naar ontspanning in staat zijn om een hoog niveau van ontspanning te oefenen. Voor degenen die dat wensen, organiseert het team van Camping Sol de Calpe Austral waterpolo-wedstrijden in het zwembad van de camping, alles in een vriendelijke en vriendelijke sfeer.

Naast het peuterbad zullen kinderen dol zijn op een speciale ruimte voor hen. Dit leuke gebied heeft glijbanen, schommels en andere apparatuur die de jongste zal vermaken. Gedurende het verblijf kunnen vakantiegangers genieten van amusementsprogramma's die gericht zijn op het maken van deze momenten van gezelligheid. Groepslessen, games, shows en andere gevarieerde activiteiten zullen op het rendez-vous zijn.

Kamperen aan de Costa Blanca met restaurant

In Camp Sol de Calpe Austral zullen vakantiegangers zich graag vestigen aan een van de restaurant-cafetaria-tafels op het terrein. Op het menu: Tapas, pizza's en gebakjes die de smaakpapillen van het hele gezin zullen verrassen.

Campings in de buurt

Populairste steden