Een merk easyvoyage

Camping Playa Samil

Vigo

 - 

Galicië
Playa Samil Galicië - Vigo visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Playa Samil op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Playa Samil ligt aan het strand met dezelfde naam in de stad Vigo in Galicië. Deze camping aan het water in het noordwesten van Spanje is de ideale vakantiebestemming voor kampeerders die willen genieten van het plezier van het water.

Kamperen voeten in water in Galicië

Wilt u een vakantie aan zee in Noord-Spanje doorbrengen? Camping Playa Samil is hiervoor de ideale plek dankzij de gekozen locatie op het strand met dezelfde naam. Direct vanaf de camping hebben vakantiegangers de kans om direct een prachtig zandstrand te bereiken. Terwijl de kinderen zich vermaken op het zand, zullen de ouders niet nalaten te genieten van het genieten van zeer aangenaam zonnen. De zomerse hitte nodigt uit om te genieten van de koelte van het water en Camping Playa Samil is hiervoor het ideale startpunt. Naast het strand, is het gebied waar Camping Playa Samil ligt vol met activiteiten en diensten die geschikt zijn voor het hele gezin. Sportliefhebbers kunnen sportfaciliteiten vinden en afwisselen tussen sportsessies en verfrissend zwemmen. Kinderen hebben toegang tot parken en zwembaden waarmee ze zich als een gek kunnen vermaken. Discotheken zijn toegankelijk en dankzij de nabijheid van de zee kunnen vissen, zeilen en verschillende watersporten worden beoefend. Sport, ontspanning en plezier zijn de sleutelwoorden tijdens een verblijf op Camping Playa Samil.

Huur een stacaravan aan zee in Galicië

Wilt u genieten van deze prachtige ligging aan zee in Galicië terwijl u geniet van absoluut comfort? Om dit niet eenvoudiger te maken, biedt Camping Playa Samil het huren van volledig uitgeruste stacaravans, huuraccommodaties beloven uitzonderlijke vakanties als stel, familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden