Een merk easyvoyage

Camping Playa America

Camping Playa America Galicië - Nigrán visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Playa America op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 45

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Playa America ligt in de buurt van de zee in de provincie Pontevedra in Spanje en nodigt het hele gezin uit voor een heerlijke vakantie in een idyllische omgeving.

Kamperen in Galicië met zwembad

Er gaat niets boven een verblijf op een camping met zwembad in de regio Galicië om te genieten van de zoetheid van het leven in Spanje. Op Camping Playa America kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een buitenruimte die is gewijd aan het plezier van zwemmen en ontspanning. Een groot zwembad is beschikbaar en zal ideaal zijn om te zwemmen, plezier en rust. In de ochtend is het mogelijk om een duik in het verfrissende water te nemen en een paar rondjes te nemen om de dag met tonus te beginnen. De kinderen zijn niet vergeten, want ook zij zullen genieten van de geneugten van water dankzij de aanwezigheid van een peuterbad. Dit ondiepe zwembad is perfect aangepast aan de grootte van de kleintjes, zodat ze zich kunnen vermaken en afkoelen met maximale veiligheid. Rondom de zwembaden kunnen vakantiegangers genieten van het solarium waar het zeer aangenaam is om te ontspannen terwijl u geniet van heerlijk zonnen.

Direct vanuit het zwembad kunnen vakantiegangers zich vestigen in de bar met schaduwrijk terras. Het is heel aangenaam om in een vriendelijke sfeer een koud drankje te drinken. In de tussentijd zullen sportliefhebbers zeker genieten van de sportvelden en zullen de kinderen elkaar ontmoeten op de speelplaats die tot hun beschikking staat.

Vanaf Camping Playa America is het gemakkelijk om een prachtig zandstrand te bereiken. In slechts 10 minuten lopen is het een uitzonderlijk landschap dat de vakantiegangers zal kunnen ontdekken. De nabijheid van de zee zal het voor diegenen mogelijk maken om activiteiten zoals surfen en kanoën te oefenen. De omgeving zal ook zeer bevorderlijk zijn voor mooie wandelingen.

Campings in de buurt

Populairste steden