Een merk easyvoyage

Camping Mougas

Camping Mougas Galicië - Pontevedra visuel 1/3
Camping Mougas Galicië - Pontevedra visuel 2/3
Camping Mougas Galicië - Pontevedra visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Mougas op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 22

  • Surface-camping : 22 ha


Know-All-About-Camping

Camping Mougas ligt aan zee in de provincie Pontevedra in Spanje en biedt een uitzonderlijk verblijf op een van de kampeerplaatsen of huurbungalows.

Kamperen in Spanje met zwembad en zeezicht

Wilt u een vakantie doorbrengen in de zee in Spanje en genieten van alle geneugten van ontspanning en nietsdoen? Camping Mougas is hiervoor de ideale plek. Dankzij de toplocatie aan de Spaanse kust in de regio Galicië kunnen vakantiegangers genieten van een adembenemend panorama van de zee die zich uitstrekt zover het oog reikt. Terwijl u geniet van dit uitzonderlijke uitzicht, kunnen vakantiegangers ook een duik nemen in het grote zeewaterzwembad dat voor hen beschikbaar is. Met dit prachtige buitenzwembad kunt u op elk gewenst moment gaan zwemmen en zo genieten van hun kampeervakantie in Spanje. Een mooi grasveld omringt het zwembad, niets beters om te genieten van een heerlijke zonnebad net na een verkwikkende duik. Camping Mougas belooft zwemplezier en ontspanning, allemaal in een bevoorrechte omgeving met uitzicht op zee, voor een onvergetelijk verblijf.

Kampeervakanties aan de Spaanse kust

Camping Mougas ligt in de prachtige regio Galicië in Spanje, vakantiegangers zullen activiteiten en geweldige plekken om te ontdekken in de omgeving niet missen. Het zal mogelijk zijn om de stad Bayonne te bereiken, die de bezoekers zal verrassen door zijn geschiedenis met betrekking tot de ontdekking van Amerika en zijn oude stad, zijn overblijfselen geërfd van verschillende beschavingen en zijn kasteel. De jachthaven en het nachtleven beloven ook heerlijke momenten om te delen. Vakantiegangers kunnen ook genieten van hun verblijf op Camping Mougas om uitzonderlijke plekken te ontdekken, zoals de Pozas de Mougas, Muinos de Folòn of het klooster van Oia.

In de omgeving van Camping Mougas kunnen sportliefhebbers verschillende activiteiten beoefenen, zoals paardrijden, wandelen, fietsen, kajakken en deelnemen aan verschillende excursies.

Campings in de buurt

Populairste steden