Een merk easyvoyage

Camping Puzol

Puzol

 - 

Valencia
Puzol Valencia - Puzol visuel 1/5
Puzol Valencia - Puzol visuel 2/5
Puzol Valencia - Puzol visuel 3/5
Puzol Valencia - Puzol visuel 4/5
Puzol Valencia - Puzol visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Puzol op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/01

  • Sluitingsdatum: 15/12

  • Locations-number-locatif 30


Know-All-About-Camping

Camping Puzol is een familiecamping op 250 m van de zee in de Valenciaanse Gemeenschap in Spanje. De diensten en de vele animaties zullen perfect zijn voor een gezinsverblijf in Spanje.

Kamperen in Spanje met waterpark

Op Camping Puzol kunnen vakantiegangers genieten van uitzonderlijke momenten dankzij de aanwezigheid van een groot watergebied dat is gewijd aan spelletjes en plezier. Op dit watergebied is een groot zwembad aanwezig dat naar believen zal afkoelen op warme Spaanse dagen. In hetzelfde zwembad worden twee grote glijbanen gegooid die zorgen voor de jongste momenten van puur plezier. De peuters zijn niet vergeten door Camping Puzol omdat het hen een groot peuterbad met champignonsproeier en kleine glijbaan biedt. De ondiepe diepte van dit kinderbad is ideaal om maximale veiligheid voor de kleintjes te garanderen. Ontspanning en ontspanning zullen ook op het rendez-vous zijn, omdat de vakantiegangers na zich te hebben verfrist en geamuseerd kunnen profiteren van de grote stranden met gazon met ligstoelen die perfect zijn voor koesteren en rusten.

Kamperen in Spanje met animaties

Door te verblijven op Camping Puzol zullen vakantiegangers zich nooit vervelen en zullen ze een geweldige tijd hebben met familie of vrienden. Veel vriendelijke activiteiten worden aangeboden, waaronder het zwembad van de camping met wateraerobics en leuke activiteiten voor de kleintjes. Er worden leuke spelletjes voor het hele gezin georganiseerd en 's avonds kan iedereen elkaar ontmoeten voor entertainment en maaltijden om te delen.

Bungalowverhuur in de buurt van Valencia

Vakantiegangers die van maximaal comfort willen genieten, kunnen een van de bungalows die worden aangeboden door Camping Puzol huren. Deze huuraccommodaties zijn volledig uitgerust en zeer functioneel met woonkamer, keuken en badkamer.

Campings in de buurt

Populairste steden