Een merk easyvoyage

Camping Valencia Camper Park

Valencia Camper Park Valencia - Bétera visuel 1/6
Valencia Camper Park Valencia - Bétera visuel 2/6
Valencia Camper Park Valencia - Bétera visuel 3/6
Valencia Camper Park Valencia - Bétera visuel 4/6
Valencia Camper Park Valencia - Bétera visuel 5/6
Valencia Camper Park Valencia - Bétera visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Valencia Camper Park op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 78


Know-All-About-Camping

Camping Valencia Camper Park ligt in de provincie Valencia in Spanje en biedt comfortabele plaatsen die geschikt zijn voor campers.

Camping in Valencia met zwembad

Camping Valencia Camper Park ligt in de provincie Valencia en nodigt u uit om te genieten van het uitzonderlijke Spaanse klimaat. Neem op warme zomerdagen een duik in het zwembad van Camping Valencia Camper Park. De laatste heeft inderdaad in zijn behuizing een prachtig buitenzwembad dat vakantiegangers zal verrukken. Dankzij het verfrissende water kunt u een aantal zeer aangename zwemmomenten doorbrengen en het gazon eromheen is ideaal voor loungen en het oefenen van het nietsdoen zonder matiging. Zwemliefhebbers zullen blij zijn om te kunnen zwemmen, terwijl de kinderen plezier zullen hebben.

Op Camping Valencia Camper Park zullen sportliefhebbers dol zijn op het vinden van een fitnessruimte buiten op Camping Valencia Camper Park. Met de weinige beschikbare apparaten kunnen vakantiegangers tijdens hun verblijf trainen.

Vakantie kamperen in Valencia

Door te verblijven op Camping Valencia Camper Park, zullen vakantiegangers genieten van een toplocatie in de provincie Valencia. Deze locatie maakt Camping Valencia Camper Park een ideaal startpunt voor het verkennen van Valencia. Deze uitzonderlijke stad is vol met plaatsen om te bezoeken, waaronder monumenten zoals de Lonja de la Seda, de Stad van Kunsten en Wetenschappen, de Catedral de Valencia, de kerk van San Nicolas de Bari en San Pedro Martir de Valencia, de Centrale Markt of opnieuw de Serranos-torens en vele andere must-see-sites.

Door lid te worden van Valencia, kunnen vakantiegangers ervoor kiezen om uit te gaan voor een trendy nacht, een romantische avond door te brengen, te genieten van een paella met uitzicht op de zee of het festival van Fallas te leven. Deze actieve stad biedt tal van mogelijkheden voor een uniek en onvergetelijk verblijf.

Campings in de buurt

Populairste steden